Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:05:2022 22:12
Klar besked fra Lewandowski: Vil væk fra Bayern denne sommer

Robert Lewandowski kan stå foran et sommerskifte, da han ikke vil forlænge sin aftale med Bayern München.


Det ser ud til, at Bayern München til næste sæson skal have fundet sig en ny spidsangriber.

For Robert Lewandowki har ifølge det tyske medie Sport1 meddelt klubben, at han ikke ønsker at forlænge sin kontrakt, der løber frem til sommeren 2023.

Allerede denne sommer vil han dog forlade den tyske storklub, som han både har vundet Bundesligaen og Champions League sammen med.

Rygtet går på, at Lewandowski allerede traf sin beslutning for flere måneder siden, og inden diverse fans med tilhørsforhold til et Premier League får skruet forhåbningerne for højt op, må man hellere læse med her.

For det hævdes, at den polske verdensklasseangriber har målrettet Barcelona som sin kommende destination fra næste sæson.

Hvis det bliver en realitet, synes det sandsynligt, at vi aldrig kommer til at opleve den nu 33-årige skarpretter i Premier League.

Lewandowski har siden sommeren 2014 tørnet ud for Bayern München.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE