AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2019 13:35
Kicker: Manchester United har taget kontakt til Lewandowski

Det tyske fodboldmagasin Kicker skriver, at Manchester United er i kontakt med Robert Lewandowski om et muligt skifte denne sommer.


Umiddelbart strider historien mod alt,  Ole Gunnar Solskjær har fortalt om at satse på ungdommen og kommende stjerner,  men Manchester United har angiveligt taget kontakt til Robert Lewandowski angående en mulig sommertransfer.

Det skriver det tyske fodboldmagasin Kicker.

Den 30-årige polske angriber har kontraktudløb med Bayern München efter næste sæson, og den tyske storklub skulle være desperate efter at få ham til at forlænge med yderligere en sæson.

Kicker skriver, at Bayern knokler på for at få lukket forhandlingerne inden den tyske pokalfinale mod RB Leipzig den 25, maj, men den polske angriber kan blive lokket til at skifte til enten Manchester United eller Paris Saint-Germain.

Forlader Romelu Lukaku Manchester United denne sommer,  virker det ikke helt sort, at klubben kunne være på udkig efter en erstatning,  men at hente den 30-årige polske landsholdsspiller ville stride mod den vision, som Ole Gunnar Solskjær stiler mod.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED