AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2020 17:33
Kicker: Dortmund forlængede hemmeligt med Sancho

Ifølge Kicker forlængede Jadon Sancho og Borussia Dortmund hemmeligt samarbejdet for ét år siden.


Jadon Sancho er det helt store samtaleemne på den engelske rygtebørs, og har været det siden opblomstringen i Borussia Dortmund.

I skrivende stund er der snak om, at Borussia Dortmunds interne deadline for en handel - i dag - har gjort, at man ikke længere vil sælge offensivspilleren.

Anderledes håbefulde er Manchester United, men de har tilsyneladende ikke kendt til alle detaljer i sagen. Kicker skriver nemlig mandag, at Jadon Sancho og Borussia Dortmund hemmeligt forlængede kontrakten sidste år.

Sidste år forlængede Sancho nemlig hemmeligt kontrakten, som ellers stod til at løbe ud i 2022, indtil 2023, hvilket betød, at han modtog en klækkelig lønforhøjelse. 

Dette blev gjort for at belønne englænderens præstationer i klubben, men har altså været holdt hemmeligt for at Dortmund-direktionen har kunnet været i stand til at holde på Sancho i år uden at frygte, at man ikke kan få samme pris for ham næste sommer.

I stedet er Dortmund-ledelsen i en overvejende stærk position forud for en potentiel handel næste sommer, da det ifølge mediet ikke kommer yderligere på tale i år. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED