AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2022 12:42
Kevin de Bruyne om City-stjerne: "Vær tålmodig"

Det har ikke altid været lige nemt.


Det var ofte, at Jack Grealish stjal showet, da han var på kontrakt hos Aston Villa.

I sommeren 2021 skinnede Grealish så igennem for England under EM-slutrunden, og det medførte, at han skiftede til Manchester City for £100 millioner.

Helt så toneangivende har han ikke været i sin tid hos Manchester City.

Og udenfor banen har der også været skriverier. Grealish blev kritiseret, da han holdt ferie i sommer på feriedestinationer som Ibiza og Las Vegas.

Nu kommer englænderens holdkammerat Kevin de Bruyne ham dog til undsætning.

- Det handler ikke om fodbold. Udenfor fodbold er fokusset også på dem (engelske spillere, red.).

- Jeg forstår det, for han er englænder, og folk har tendens til at kigge mere i deres retning. Jeg føler, at udenlandske spillere - for eksempel, hvis vi går i byen - ikke får lige så megen omtale.

- Hvorimod, hvis det er en engelsk spiller, der går i byen, så figurerer det altid i medierne. 

- Hvad han gør i sit privatliv, skal ingen bekymre sig om, men det gør folk.

- Jeg føler ikke nødvendigvis, at nogen tænker på dette, men det tager også tid at falde til. Der er en masse forhindringer, når man skifter klub og by.

- Han har haft brug for tilvænning, men han har det godt. Vær tålmodig, jeg er ikke bekymret, siger De Bruyne ifølge Daily Mail.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE