Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kevin de Bruyne i chokskifte?

Af Emil Plovgaard
22.05.2024 Kl. 19:21

Kevin de Bruyne nærmer sig de 33 år, og han kan have spillet sin sidste sæson for Manchester City.

Hvis klubben beslutter sig for at skille sig af med ham, er der gode chancer for, at han ikke skal gå arbejdsløs.

Den belgiske playmaker jagtes nemlig af blandt andre Inter Miami, og ifølge The Athletic skulle belgieren selv være interesseret i et skifte hertil.

San Diego begynder at spille MLS fra 2025.

Foruden MLS, er der også bud efter De Bruyne fra Saudi-Arabien, men selv foretrækker han et skifte til USA.

Tidligere har det lydt, at klubben fra Californien har tænkt sig at tilbyde De Bruyne samme kontraktuelle forhold som Lionel Messi, der gør sig hos Inter Miami i øjeblikket.

115 sigtelser: City med markant melding til Guardiola

Argentineren tjener en grundløn på “bare” 86 millioner kroner om året, men sponsorkroner skyder Messis samlede indkomst gevaldigt i vejret.

Desuden lurer Saudi-Arabien også, hvor Al-Hilal, der blandt andre har Neymar på lønningslisten, skulle vise interesse. Det er naturligvis en klub, der kan lokke med det helt store skyts, hvad angår penge.

De Bruyne skiftede til Manchester City fra tyske Wolfsburg i 2015, efter at han inden da havde været i Premier League hos Chelsea, hvor det dog ikke blev til nær samme succes, som han har oplevet i den blå del af Manchester de seneste ni år.

Trods sin relativt høje alder har De Bruyne en markedsværdi på 448 millioner kroner. Hans kontrakt med Manchester City udløber først om et år.

I den anden ende af Manchester er man ved at gøre klar til at vinke farvel til Erik ten Hag, og der er tre kandidater i spil til at afløse ham.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce