AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2019 19:53
Kepa overrasket over spansk startplads

Kepa Arrizabalaga startede inde i begge Spaniens seneste to kampe, og det har overrasket Chelsea-keeperen.


Kepa Arrizabalaga spillede sin bare anden landskamp for Spanien, da man fredag mødte Færøerne, og det var forventet, at Chelsea-keeperen ville være tilbage på bænken til mandagens møde med Sverige.

På Bernabeu vogtede Kepa dog igen det spanske bur på bekostning af den sædvanlige førstekeeper, David De Gea, og det overraskede den unge målmand.

- Jeg var overrasket, fordi det ikke var normalt før. Jeg har aldrig spillet to kampe i træk for Spanien. Hvis jeg tilføjer den, jeg allerede har spillet, er det tre landskampe. Jeg er meget glad, siger han ifølge Sky Sports og tilføjer:

- Jeg kommer til at fortsætte med at arbejde på samme måde, som jeg har gjort indtil nu, og jeg vil forsøge at imponere i min klub for at fastholde trænerens tro på mig. Uanset hvem der spiller, vil han gøre det rigtig godt.

Kepa blev verdens dyreste målmand, da Chelsea sidste sommer købte ham for £71.6 millioner i Athletic Club.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED