AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:02:2020 19:55
Kepa-erstatning: Chelsea meddeler Serie A-klub om sine intentioner om at købe målmand

Chelsea har angiveligt meddelt Udinese, at de bør forvente et bud på Juan Musso.


Rygterne om, at Frank Lampard har fået nok af Kepa Arrizabalaga og ønsker spanieren erstattet blev ikke mindre af, at Chelsea mandag stillede med Willy Caballero i målet igen.

Det har igen fået flere medier til at spekulere i, at Chelsea enten ønsker at erstatte spanieren helt eller signe en konkurrent, som potentielt kan skubbe spanieren af pinden.

Skal man tro italienske Gazzetta dello Sport, så er The Blues i hvert fald allerede i gang med processen med at signe en ny målmand.

Mediet skriver, at mellemmænd på vegne af Chelsea har meddelt Udinese, at man har intentioner om at signe klubbens målmand, Juan Musso, til sommer.

Rapporten går yderligere på, at et "konkret bud" fra The Blues burde blive afgivet inden for de næste par uger.

25-årige Juan Musso er argentinsk landsholdsmålmand og har af flere engelske medier også været sat i forbindelse med Chelsea, efter kritikken begyndte at hagle nedover Kepa.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED