AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:06:2019 13:00
Keïta vil shine efter tilvænningssæson

Naby Keïta håber på en bedre sæson efter en tilvænningssæson i Liverpool.


Liverpool indgik en aftale med RB Leipzig om Naby Keïta i 2017, men skiftet til Merseyside-klubben blev først en kendsgerning sidste sommer.

Naby Keïta fik 16 ligakampe fra start, og i flere kampe så man i glimt midtbanespillerens kvaliteter, men han er ikke selv helt tilfreds.

Derfor håber han, at han præsterer bedre efter en sæson, hvor han har tilpasset sig det nye liv i Merseyside.

- I Leipzig var jeg en playmaker. Jeg fik bolden og havde frihed til at gøre, hvad jeg vil med bolden. Jeg bidrog med assists og mål. I Liverpool har vi offensive spillere som Salah, Mané og Firmino, som står for at score vores mål, siger Naby Keïta til GOAL.

- Mit første år skulle bruges på at tilpasse mig holdet og Premier League. Der er store forskelle mellem tysk og engelsk fodbold - samt RB Leipzig og Liverpool. Jeg håber, at det bliver endnu bedre i næste sæson, lyder det fra Naby Keïta.

Naby Keïta nettede to gange i Premier League og blevet noteret for en enkelt assist i den forgangne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED