AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:06:2019 15:39
Keïta er ikke helt klar: Liverpool-spilleren alligevel udtaget til slutrunde

Naby Keïta er blevet inkluderet i Guineas Africa Cup of Nations-trup, selvom han ikke er helt på toppen efter en skade.


En lårskade tvang Naby Keïta ud af de sidste fire kampe i sæsonen for Liverpool, men han er tilsyneladende kommet sig så meget, at han nu har udsigt til at spille en stor rolle for Guinea i sommerens Africa Cup of Nations.

Liverpool-midtbanespilleren kunne ellers forleden fortælle, at han ikke er helt klar efter sin skade, men alligevel er han nu blevet udtaget til den trup, der skal klare skærene for Guinea i turneringen.

- Jeg er ikke på 100 procent. Men da jeg var i Liverpool, startede jeg med at træne med bolden. Da jeg er her nu, vil jeg træne med holdet for at se, sagde Naby Keïta ifølge BBC.

Samtidig gjorde han det dog klart, at han regner med at blive klar til turneringens første kamp mod Madagaskar den 22. juni.

Guinea er desuden også i pulje med Nigeria og Burundi.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED