Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2021 14:15
Keeper forsvarer Thiago overfor 'absurd' kritik: 'Vi har ikke været på hans niveau'

Liverpools Adrian mener, at kritikken af Thiago Alcantara er absurd.


Den spanske maestro Thiago Alcantara har ikke ligefrem imponeret, siden han kom til Liverpool fra tyske Bayern München i sommer.

Selvom spanieren heller ikke kan betegnes som et flop, så har kritikken alligevel haglet ned over den tidligere Champions League-vinder.

Kritikken mener hans landsmand og holdkammerat Adrian er den rene galskab, mens han pointerer, at det faktisk er den anden vej rundt: Liverpool har ikke været gode nok til Thiago.

Reservekeeperen udtalte følgende overfor den spanske avis Marca:

- Selvfølgelig, Thiago har modtaget absurd kritik. Han har mere end demonstreret, hvor god en spiller, han er, og det vil han også vise her i Liverpool.

- Han kommer fra en anden liga, der har et andet tempo for ikke at tale om skaderne og Covid-19's rolle i det. Det gør det alt sammen svært at tilpasse sig og ud over det, så har holdet heller ikke spillet på hans niveau.

29-årige Thiago blev hentet til Anfield for 19 millioner pund og har indtil videre optrådt 20 gange for The Reds uden mål eller assists til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED