AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:07:2022 16:17
Keanes mesterskabsforudsigelser: "Manchester United er ikke klar.. endnu"

Roy Keane har givet sit bud på, hvem der vinder mesterskabet i 2022/23-sæsonen.


Om mindre end en måned går det løs i Premier League igen.

Op til sæsonstart er det naturligvis et stort samtaleemne, hvem der ender med at løfte Premier League-trofæet.

Liverpool og Manchester City er de store favoritter, men er der nogle af de andre Big Six-klubber, der kan udfordre dem? Det tror Roy Keane ikke.

- Jeg tror ikke, at Chelsea lukker hullet til Liverpool og Manchester City. De bliver nok lidt bedre og har kvalitet med nye signings, men man kan ikke se andre veje end Liverpool og Manchester City, siger Roy Keane til Sky Bet og tilføjer om Manchester United.

- Manageren (Erik ten Hag, red.) vil uden tvivl få penge til at rekruttere. Fire-fem erfarne spillere har forladt klubben, som jeg ser som noget positivt. Jeg kan ikke se Manchester United konkurrere mod Liverpool og Manchester City. Ikke endnu.

Roy Keane ser altså en mesterskabsduel mellem Liverpool og Manchester City, hvor han tror mest på Guardiolas tropper.

- De har nogle fantastiske spillere og har forbedret sig med en fantastisk angriber, og så har de i en af de største managers i Pep, lyder det fra Roy Keane.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE