AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:03:2023 20:16
Keane med United-kritik: "De har været heldige"

Roy Keane har ikke været imponeret af Manchester United på det seneste.


Manchester United sikrede sig i dag en billet til Wembley, hvor de skal møde Brighton i FA Cup-semifinalen.

De Røde Djævle vandt 3-1 over Fulham efter at have været bagud 0-1. 

Trods sejren var Roy Keane ikke imponeret af Erik ten Hags tropper, og Manchester United-legenden mener, at de skal oppe sig gevaldigt, hvis de skal vinde over Brighton i semifinalen.

- Prioriteten for Manchester United var at komme videre til næste runde, men jeg tror stadig, at manageren (Erik ten Hag, red.) vil være meget skuffet med det han så. Men nogle gange er det bedre at være heldig end god, siger Roy Keane til ITV. 

- I de tidligere kampe har de fundet en vej, og deres lodtrækninger på hjemmebane har virkelig hjulpet dem. Man har brug for held i cupturneringerne, og de har Manchester United haft i denne sæson. 

- Jeg har mistet lidt selvtilliden ved at se dem spille. For en måned eller to siden tænkte jeg, at de var klar til det, men i de seneste kampe er der nogle dårlige vaner, som er vendt tilbage. 

- Man forventede, at de ville vinde i dag, men hvis de tropper op med den attitude i semifinalen, så kommer Brighton til at slå dem. Manchester United har brug for at spark bag i, lyder det fra Roy Keane.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE