Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2021 10:50
Keane: Her er mine favoritter til titlen

Roy Keane løfter sløret for hvem han ser løbe med Premier League-titlen.


I aften sparkes en ny Premier League-sæson i gang, når Brentford møder Arsenal.

Det har givet anledning til at flere eksperter kommer med deres bud på hvordan slutstillingen ser ud, når vi når til maj måned.

En af dem er Manchester United-ikonet Roy Keane der kommer med sit bud på mesterskabsfavoritterne. Det gjorde han i udsendelsen The Overlap.

- Chelsea har energien, en ny manager, nye ideer og så har de altid har kvalitet. Du har set i et år eller to uden den rette målscorer, men Lukaku giver dem en stor chance (for at vinde mesterskabet, red.)

- Jeg ved at Liverpool har en masse spillere der kommer tilbage nu, men jeg ville stadig se mod Manchester City og Chelsea.

- Medmindre Manchester United og Liverpool hiver noget op af hatten i løbet af den næste uge eller med et par gode signings, så kan jeg ikke se bort fra Manchester City eller Chelsea.

Aftenens kamp spilles kl. 21.00 og vises på Xee og Viaplay. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE