Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:04:2021 16:25
Keane hævder: Kane kunne godt tænke sig United-skifte

Roy Keane ser Manchester United og Harry Kane som et godt match.


Harry Kane har været fremragende i år, mens resten af Tottenham-holdet groft sagt har været det modsatte.

Derfor spekuleres der i et sommerskifte for den engelske landsholdskaptajn, specielt fordi Spurs ikke ser ud til at spille Champions League til næste sæson.

Og netop derfor så United-legenden Roy Keane godt Kane i Manchester United, mens han også tror, at Kane godt ser ham selv der.

- Kane må se på dette United-hold og gruble over de fremskridt, som de har gjort sig over de senste 12 måneder og også tænke: 'Hey, jeg kunne godt være en del af dette hold,' udtalte ireren i Sky-studiet efter gårsdagens 1-3 kamp mellem Spurs og United.

- Med den service han ville få, så kunne jeg kun forestille mig, at Kane godt kunne tænke sig at komme ind på det United-hold. Det tror jeg virkelig, men det er selvfølgelig stadig kun en mavefornemmelse.

27-årige Harry Kane har nettet 29 gange og lagt op til yderligere 16 kasser i 42 kampe for Spurs i denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED