AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:03:2023 07:40
'Katastrofale forhandlinger' - Liverpool-direktør afviser storklub

Liverpools sportsdirektør afviser et skifte til Ajax efter katastrofale forhandlinger.


Der har været en anelse uro i Liverpool, når det omhandler posten som sportsdirektør.

Efter Michael Edwards' exit i sommer blev Julian Ward ansat som erstatning, men der gik ikke lang tid, før han besluttede sig for at stoppe. I slutningen af sidste år meddelte han Liverpool-ledelsen, at han stopper efter denne sæson, og ifølge flere engelske medier skulle det være af personlige årsager.

Men i den seneste måneds tid har der været nye meldinger om, at han skulle være på vej til Ajax i rollen som teknisk direktør. 

LÆS OGSÅ: Dansker på listen: Disse fem angribere er på radaren hos Arsenal

Nu er meldingen en anden.

De Telegraaf kan i dag afsløre, at Julian Ward har afvist et tilbud fra Ajax, fordi forhandlingerne ikke gik helt som planlagt, som bliver beskrevet som 'katastrofal'.

Ifølge avisen var den nuværende Liverpool-sportsdirektør ikke tilfreds med den manglende beslutsomhed hos Ajax-ledelsen, og derfor blev Edwin van der Sar meddelt, at Julian Ward ikke længere ønsker jobbet hos den hollandske storklub.

LÆS OGSÅ: BEKRÆFTET: Premier League ændrer reglerne

Torsdag middag offentliggjorde Premier League 15 nye navne, som er nomineret til Premier League Hall of Fame - se dem i nedenstående video:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE