AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:08:2020 20:22
Karrieren kunne have været helt anderledes: Ronaldo var tæt på stort skifte i 2006

Cristiano Ronaldo var i modvind i det engelske tilbage i 2006, og dengang var han tæt på et skifte til Valencia.


I 2003 skiftede Cristiano Ronaldo tilstedeværelsen i Sporting Lissabon ud med Manchester United. 

Portugiseren blev hurtigt en favorit blandt fansene, men i 2006 kom han i modvind efter en episode til VM-slutrunden i en kamp mellem England og Portugal. Her prøvede han at påvirke dommeren til at give sin daværende holdkammerat, Wayne Rooney, det røde kort, og det gjorde ham meget upopulær i det engelske.

Det forsøgte Valencia at udnytte, og klubbens daværende sportsdirektør, Amedeo Carboni, fortæller i dag, at man havde lavet en aftale med Cristiano Ronaldo omkring et skifte.

- Jeg ankom til Valencia, da Valencia dragede fordel af det økonomiske, sociale og sportslige boom. Vi havde fået de økonomiske ressourcer på plads til at hente ham. Vi havde lavet aftale med Nike og Coca Coca, som var hans sponsorer, siger Amedeo Carboni til Il Posticipo.

- Dengang tjenter Ronaldo allerede €10 millioner netto om året, og det var meget for en klub som Valencia. Så kom vi til det stadie, hvor Cristiano skændtes med Manchestre United. I 2006/07 oplevede Valencia dette boom, og jeg fik hans 'ja' til at hente ham.

- Kontrakten var skrevet under af Jorge Mendes, og der manglede intet mellem Ronaldo, agenten og mig selv, men handlen blev ikke en realitet, slutter Amedeo Carboni.

Tre år senere endte Cristiano Ronaldi stedet med at skifte til Real Madrid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED