KARAKTERBOG: West Ham og Lingard sænker Leicester og brager døren til top fire op

Af Asbjørn Sigsgaard
11.04.2021 Kl. 15:01
Jesse Lingard og Jarrod Bowen var ustyrlige, da West Ham slog Leicester 3-2 og gik op på Premier Leagues fjerdeplads. Leicester mistede samtidig en stor del af deres forspring i kampen om topplaceringerne.

Her er karakterskalaen:

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

West Ham:

Fabianski: 7 – Kunne ikke gøre meget ved Iheanachos mål, men et par stærke indgreb i det hektiske sidste kvarter var med til at sikre West Ham sejren

Coufal: 7 – Fandt Lingard på kanten af feltet til åbningsmålet og leverede generelt endnu en stærk præstation. Skulle dog have udnyttet en stor kontrachance bedre

Cresswell: 6

Dawson: 6

Diop: 6

Soucek: 8

Noble: 7 – Den aldrende klubmand spillede sin 400. Premier League-kamp for The Hammers og markerede den milepæl med en seriøs og arbejdsom indsats. Måtte til sidst udgå skadet

Fornals: 7

Masuaku: 7

Lingard: 9 – Han er bare brandvarm. En fremragende flugter bragte West Ham i front efter en lille halv time, da han fra en umulig vinkel passerede Schmeichel. Og han gjorde det også til 2-0 lige inden pausen.

Bowen: 8 – Strøg skarpt igennem ved 2-0 scoringen, hvor han uselvisk fandt Lingard. Og i anden halvleg kom han også selv på tavlen, da han lukkede til 3-0.

Indskiftere:

Balbuena: 6

Johnson: UB

Benrahma: UB

Leicester:

Schmeichel: 6 – Danskeren kunne ikke gøre noget ved målene, men var årvågen i Leicester-målet kampen igennem

Amartey: 4 – Tog straffen for Leicester-forsvarets kollektive kortslutning i første halvleg, da han blev taget ud i pausen

Evans: 4 – Så skidt ud, da det ikke lykkedes at trække offsiden ved West Hams 2-0 scoring og havde generelt en skidt eftermiddag

Fofana: 5

Ndidi: 6

Tielemans: 6

Pereira: 6

Castagne: 6

Praet: 5

Vardy: 5 – Hvor Leicester dog savner deres talisman, der fuldstændig har mistet farligheden i 2021. Endnu en anonym indsats fra veteranen.

Iheanacho: 8 – Var livlig som altid og var lige ved egenhændigt at hente West Hams 3-0 føring med to scoringer i kampens slutfase