Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:04:2021 22:51
KARAKTERBOG: United cruiser i semifinalen med sikker sejr

Manchester United gik torsdag aften sikkert videre til semifinalen af dette års Europa League med en sejr over Granada.


Manchester United 1-0 Gradana - Cavani

Manchester United 2-0 Granada - Vallejo (selvmål)

Her er karakterskalaen:

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Manchester United:

De Gea: 6 -  Udmærket distribuering af bolden i dag og overraskende god til at komme ud fra stregen for at cleare potentielt farlige bolde. Ellers var det meget lidt, spanieren måtte forholde sig til, men alligevel blev det til to udmærket redninger mod slutningen af kampen.

Wan-Bissaka: 7 - Hvis det udelukkende var for den defensive indsats, skulle han næsten have 10, for han var flyvende med tacklinger og lod intet komme forbi sig. Men offensivt savnede hans præstation som så mange gange før lidt. Udskiftet efter 80 minutter.

Tuanzebe: 7-  Han gjorde sig meget lidt bemærket, men når han gjorde, var det kun for det positive. Fint pasningsspil og en vigtig blokade på en ret stor Granada-chance i anden halvleg.

Lindelöf: 6 - Svenskeren virkede en anelse rystet uden Maguire som sin makker de første 10 minutter, men han spillede sig fint ind i kampen løbende.

Telles: 6 -  Han kommer til et væld af indlæg, men de er ikke nær så skarpe, som de var for Porto, for det er sjældent, de fører til mål.  Han slog dog det, som Pogba kunne dirigere videre til Cavanis mål. "Assisterede" også selvmålet.

Matic: 5 - Solid præstation uden så meget at sige til det.

Fred: 5 - Det var en blandet landhandel fra brasilianeren, og ved nærmere eftertanke er det ofte sådan. Altid leverer han en god løbeindsats og drive frem i banen, men ligesom han det ene øjeblik kan slå en god aflevering, kan han det næste slå en håbløs fejlaflevering på et farligt område.

Greenwood: Der var ikke specielt meget, der fungerede for stortalentet her til aften. Særligt i første halvleg mistede han mange bolde, mens han ikke var særligt involveret, da han undervejs i anden halvleg fik chancen for at prøve kræfter med 9'er-positionen. Udskiftet efter 80.

Fernandes: 6 - Han er jo altid god, men i dag var langt fra hans bedste. Alligevel kunne han sagtens være kommet på måltavlen én eller to gange, og det samme gælder assists. Involveret i næsten alt som altid.

Pogba: 7 - Står for assisten, som bragte Manchester United i front. Fik et hårdt gult kort imod sig og kunne på en dårlig dag være blevet udvist, men han havde klart flest gode aktioner end dårlige.

Cavani: 7 - Kom på tavlen og var virkelig livlig i første halvdel af første halvleg, hvor han dog også fik forpurret en række næsten farlige angreb med sin ikke prangende pasningsevne. Udskiftet med James efter en times spil.

 

Indskiftere:

Van de Beek: 7 - Ganske positivt indhop og noget af hollænderens bedste spil i en Manchester United-trøje. Burde måske stå noteret for en assist til Greenwood, der dog ikke kunne få fart nok på en ellers helt frit header i feltet.

James: 6 - Må være en fornøjelse at kunne sætte waliseren på banen, for Solskjær ved, at han altid leverer en vild løbeindsats i begge ender. I dag var ingen undtagelse.

Mata: 5 - Fin indsats, burde måske selv have scoret, men hovedstød har aldrig været spanierens force, og han fik da forvirret Vallejo nok til, at han lavede selvmål.

Amad: 5 - Blev snydt for en oplagt scoringsmulighed, da dommeren valgte ikke at dømme rødt kort på den friløber, som to Granada-spillere fik forpurret.

Williams: -


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED