AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2020 23:39
KARAKTERBOG: United bankede rusten af mod FCK

Manchester United endte med at sejre mod FCK i Europa League-kvartfinalen.


Manchester United - FCK 1-0 (0-0)

1-0 Bruno Fernandes (95')

Her er karakterskalaen:

1-2: Den exceptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Manchester United

Sergio Romero: 6 - Havde ikke meget at lave, da FCKs farligste tilnærmelser ofte løb lidt ud i vandet i afslutningsøjeblikket. 

Brandon Williams: 6 - Kommer både frem og tilbage som vanligt uden at gøre det store væsen af sig.

Harry Maguire: 7 - Englænderen lavede ingen fejl, og holdt i perioder sammen på sit forsvar, når det ikke kørte, som det skulle.

Eric Bailly: 4 - Var ved at forære et mål til FCK, da han med en opspilsfejl og efterfølgende skidt forsvarsspil tillod en chance til Daramy og Wind. En rodet indsats af Bailly, der også lavede flere unødvendige frispark. Bliver udskiftet efter 70 minutter.

Aaron Wan-Bissaka: 6 - Havde - særligt i slutningen af første halvleg og starten af anden - flere solide indlæg, og var som altid solid i defensiven.

Paul Pogba: 6 - Absolut ikke Pogbas bedste kamp, og han kommer ikke ligeså meget i fokus, som det var tilfældet for midtbanekollegaen Bruno Fernandes. For ofte ønsker han at slå den magiske lange bold, og det realiseres ikke i dagens kamp.

Fred: 5 - Ender med primært at være boldflytter i dagens kamp, men står alligevel, hvor han skal i flere aktioner. Udskiftes efter 70 minutter.

Bruno Fernandes: 7 - Den mest inspirerende spiller på Uniteds midtbane. Portugiseren har et stolpeskud i midten af anden halvleg og er med i store dele af Uniteds offensive spil, uden at det rigtigt kulminerer og bliver til total dominans.

Mason Greenwood: 6 - Uniteds fronttrio led i kampen under, at The Red Devils ikke spillede nogen specielt god kamp. Han var dog den bedste af den offensive fronttrio, og han både scorer og rammer stolpen. Scoringen tæller dog ikke grundet en snæver offside. Udskiftes ved begyndelsen af overtid.

Marcus Rashford: 5 - Rashford påtog sig en mere spilfordelende rolle, end man er vant til fra den lynhurtige kontraspiller. Det var formentligt en konsekvens af, at han ikke blev sendt meget i dybden, men det klæder ham mere at være eksplosiv.

Anthony Martial: 6 - Han er i to omgange lidt for uselvisk, da han spiller bolden på tværs fremfor at skyde, hvilket faktisk ender med at spille to relativt store chancer mindre. Tilkæmper sig et straffe i overtiden efter en fin detalje, men gør generelt ikke meget væsen af sig. Udskiftes i sidste minut.

Indskiftere:

Victor Lindelöf: 6 - Indskiftes med 20 minutter tilbage af ordinær tid, og gør det han skal.

Nemanja Matic: 7 - Bliver ligeledes indskiftet med 20 minutter tilbage af ordinær tid, fordi der mangler tyngde på midten. Han udfylder rollen langt bedre end Fred i dagens kamp.

Juan Mata: 5 - Indskiftes da overtiden starter uden at gøre det store væsen af sig.

Scott McTominay: UB - kommer ind i sidste minut.

FCK

Karl-Johan Johsson: 9 - Havde ikke store opgaver at løse indtil 83. minut, hvor han leverer en vigtig verdensklasseredning, og hvor han viste, at han var klar, når det gjaldt. Det gjorde han igen inden scoringen i overtiden.

Nicolai Boilesen: UB - Boilesen udgår med en skade efter 15 minutter.

Victor Nelsson: 8 - Laver ingen fejl, og tager del i en solid FCK-defensiv, der ikke lader sig kue af Uniteds hurtige fronttrio. Redder egenhændigt FCK, da medspillerne er for passive, og leverer en fænomenal tackling i eget felt efter 91 minutter.

Andreas Bjelland: 8 - Får reddet kastanjerne ud af ilden for FCK, da den resterende del af defensiven skaber nogle huller, som United forsøgte at udnytte i løbet af første halvleg, og spiller generelt en god kamp. Begår med nød og næppe et straffespark i overtiden, hvor Martial falder i feltet, efter at Bjelland bliver fanget på den forkerte side.

Guillermo Varela: 7 - Banens måske største løbevillighed, men slutproduktet var ikke altid skarpt. Han trækker dog mænd til sig, og åbner flere gange op for sine holdkammerater med smarte offensive løb. Udskiftes efter 105 minutter.

Carlos Zeca: 9 - FCKs bedste spiller på dagen, da Zeca med en klassepræstation viser, at han har et overblik, der er et tophold værdigt. Han bryder vigtige bolden og holder hovedet koldt på vitale tidspunkter. 

Jens Stage: 7 - Løbevillig og god defensivt, hvilket var vigtigt i dagens kamp, hvor FCK i perioder var presset tilbage. Udskiftes efter 105 minutter.

Jonas Wind: 7 - Virkede til tider overmatchet på fysikken og hurtigheden, og skal i flere omgange afslutte bedre, men han tager flot del i det offensive spil.

Rasmus Falk: 9 - Bidrog med lækre detaljer, og satte flere gange tempoet for offensiven og var med til at svinge den offensive taktstok - var ligesom Zeca super kampen igennem. Udskiftes efter 112 minutter.

Pep Biel: 6 - Ikke den spiller, der trækker overskrifterne i dagens kamp, men han arbejdede ligesom de resterende FCK-spillere på midten benhårdt. Udskiftes efter 57 minutter.

Mohamed Daramy: 7 - Havde i første halvleg flere gode tekniske detaljer, der var ved at resultere i, at FCK kunne score. Han viser fine ting set over hele kampen, men ender med at må udskiftes efter 56 minutter, da gassen er gået en smule af ballonen. 

Indskiftere:

Pierre Bengtsson: 6 - Skiftes ind i stedet for Boilesen efter 15 minutter, og spiller en fin kamp uden at være den spiller, der tager allermest fokus. Er ved at koste et mål i tillægstid for at være for passiv.

Mikkel Kaufmann: 6 - Kommer ind efter 70 minutter uden at gøre det store væsen af sig.

Bryan Oviedo: 6 - Ligesom Kaufmann bliver Oviedo indskiftet, men han håbede nok på, at han ville gøre en større forskel, end det var tilfældet.

Karlo Bartolec: UB - kommer ind i et kvarter uden at brænde igennem.

Robert Mudrazija: UB - kommer ligeledes ind med et kvarter tilbage uden at sætte sit præg på kampen.

William Bøving: UB - kommer ind og brænder igennem med virkelig gode ting, men har ikke nok tid på banen til en bedømmelse.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED