Karakterbog: Southampton-esser strålede - Burnley var ringe

Af Morten Bruun Jørgensen
16.10.2016 Kl. 17:08
Southampton var klart det bedste hold i opgøret mod Burnley, der blev vundet med 3-1 på to mål af Charlie Austin, et af Nathan Redmond og et af Sam Vokes.

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Southampton

Fraser Forster: 6 – Han havde ikke meget at lave i kampen. Burnley scorede på straffespark, og der er det svært som målmand.

Cuco Martina: 4 – Han fejlede i flere offensive aktioner, hvor han ellers både havde tid og plads.

José Fonté: 7 – Rigtig solid kamp af Southampton-anføreren, som lukkede ned for Sam Vokes.

Virgil van Dijk: 7 – Mindst lige så solid som sin makker i forsvaret. Han vandt stort set alle dueller.

Matt Targett: Uden for bedømmelse. Blev skiftet ud med en skade efter 14 minutter.

Oriol Romeu: 7 – Han har bidt sig fast på holdet hos Claude Puel, og man forstår hvorfor. En rigtig god defensiv midtbanespiller.

Steven Davis: 6 – Nordireren var ikke så synlig på den centrale midtbane som vanlig.

Jordy Clasie: 6 – Han fik chancen fra start på bekostning af Pierre Emile Højbjerg, men han imponerede ikke Claude Puel.

Dusan Tadic: 6 – Den kreative serber var med i mange ting for Southampton, men han lavede også et dumt straffespark.

Nathan Redmond: 8 – Rigtig god kamp af den fodrappe englænder, som også fik scoret i opgøret. Var med i stort set alt, der blev farligt.

Charlie Austin: 8 – Den engelske angriber scorede to gange i sejren over Burnley. Han er i god form for tiden.

Indskiftere

Sam McQueen: 6 – Han tilkæmpede sig et straffespark i anden halvleg. Blev ikke udfordret defensivt.

Jay Rodriguez: 4 – Han fik kun 20 minutter på banen, men han formåede at brænde en kæmpe chance i overtiden.

James Ward Prowse: Uden for bedømmelse. For kort tid på banen.

Burnley

Tom Heaton: 7 – Han lukkede tre mål ind, men han diskede op med flere rigtig store redninger undervejs i kampen.

Matt Lowton: 3 – Burnley-forsvaret havde det svært, og flere gange kom Southampton igennem i Lowtons side.

Michael Keane: 3 – Det var ikke i dag, at han blev solgt til en større klub. Flere dårlige afleveringer og clearinger.

Ben Mee: 4: Han lavede ikke de samme fejl som Keane, men han var meget udfordret mod Charlie Austin og de andre spillere i Southamptons offensiv.

Stephen Ward: 4 – Venstre backen havde fint fat i Martina, men bidrog ikke meget i offensiven.

Dean Marney: 4 – Han var overmatchet på den centrale midtbane, hvor han løb mange meter forgæves.

Steven Defour: 5 – Burnley-profilen matte lade sig udskifte allerede i første halvleg med en forstrækning, og forinden nåede han ikke for alvor at sætte sin præg på Burnley-offensiven.

Jeff Hendrick: 5 – Der er ingen tvivl om, at den irske landsholdsspiller er en forstærkning for Burnley, men i dag havde han det svært.

Johann Gudmundsson: 4 – Islændingen havde svære vilkår, og han måtte arbejde meget defensivt.

George Boyd: 3 – Masser af hårdt arbejde som altid, men han var slet ikke farlig i offensiven.

Sam Vokes: 5 – Han scorede på straffespark, men han var helt alene i offensiven, og det var for meget mod Fonté og van Dijk.

Indskiftere

Aiden O’Neill: 4 – Svær kamp for den unge australier, der blev kastet ind i stedet for Defour.

Michael Kightly: Uden for bedømmelse. For kort tid på banen.

Patrick Bamford: Uden for bedømmelse. For kort tid på banen.