AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2019 16:42
Karakterbog: Sådan har Premier League-danskerne klaret sig

Vi har vurderet danskernes præstationer i Premier League denne sæson, og her er karaktererne til spillerne.


Her er karakterskalaen:

1-2: De ekseptionelt dårlige præstationer (sæsonen hvor ingenting lykkedes)

3-4: Præstationer under middel (flere dårlige præstationer end gode)

5-6: Middelmådige præstationer (en blanding af gode og dårlige præstationer)

7-8: Præstationer over middel (flere gode præstationer end dårlige)

9-10: Præstationer i verdensklasse (forrygende præstationer og afgørende for sæsonens udfald)

Pierre-Emile Højbjerg: 6 – På et ganske svagt spillende Southampton-mandskab har Pierre-Emile Højbjerg været et af lyspunkterne. Den danske landsholdsspiller har overtaget anførerbindet i løbet af sæsonen, hvor han har markeret sig med fire mål og fire assists, hvilket må siges at være ganske fornuftigt for en type spiller som ham. Han har dog også dummet sig et par gange i form af to røde kort.

Andreas Christensen: 6 - Han har været reduceret til reserve i Chelsea, men han har alligevel spillet en hel del kampe, idet klubben har klaret sig godt i Europa League og de to pokalturneringer. Helt samme niveau som i sidste sæson har han dog ikke haft, og desværre lader hans udvikling til at være stagneret en smule.

Kasper Schmeichel: 6 - Landsholdsmålmanden er én af 12 spillere, som har fået fuld spilletid i denne sæson. Han har indkasseret 48 mål for Leicester, der ikke altid har begunstiget ham med en solid defensiv. Kasper Schmeichel har ikke lavet en masse fejl, men han har heller ikke reddet et utal af point til the Foxes.

Christian Eriksen: 8 – Han har været i spil til årets hold, og det vidner om, at han endnu engang har leveret en rigtig god sæson for Tottenham. Han har været holdets omdrejningspunkt på midten, og når han ikke har spillet, har han været særdeles savnet for the Lilywhites. Med otte mål og 12 assists kan han også være fint tilfreds med sit udbytte på de fronter.

Anders Lindegaard: UB – Kan ikke bedømmes, da han ikke har spillet Premier League-kampe for Burnley.

Jannik Vestergaard: 4 – Den første sæson i Premier League har været meget op og ned for Danmarks dyreste fodboldspiller. Han er blot noteret for 23 kampe for Southampton, og han har til tider været del af en håbløs defensiv hos klubben fra den engelske sydkyst. Ind i mellem har han dog også udmærket sig med sin fysik, og han var længe fast mand.

Kenneth Zohore: 2 – Et mål og en assists i 19 kampe er ikke acceptabelt for en angriber, selvom det er for en nedrykker, der har haft umådelig svært ved at skabe chancer. Den fysisk stærke angriber har døjet med skader, men han har også haft meget svært ved at overbevise Neil Warnock om, at han har fortjent en fast plads i startopstillingen.

Mathias ”Zanka” Jørgensen: 3 – I sidste sæson var han en af Huddersfields bedste spillere, men i denne sæson endte han med at bruge en hel del tiden på bænken. Således var han slet ikke på banen i sæsonens sidste otte kampe, og forinden havde han været med til utallige Huddersfield-nedture, hvor det ene nederlag efter det andet haglede ind over den lille Premier League-klub. Han kan dog trøste sig med, at han længe var topscorer i klubben med sine tre mål.

Jonas Lössl: 3 – Situationen for Jonas Lössl har ikke været god i denne sæson. Foran sig har han haft et forsvar, der er mere hullet end en si, og samtidig har han i flere omgange været henvist til bænken. I alt blev det til 31 kampe, og når han spillede blev han stort set altid sat under et gevaldigt pres fra modstanderne, og blot fem gange formåede han at holde målet rent. Undervejs i sæsonen lavede han også flere store fejl.

Philip Billing: 6 – Den 22-årige midtbanespiller har uden tvivl været en af Huddersfields bedste spillere i denne sæson, og det har undervejs også ført til en udtagelse for det danske landshold. Med sin store fysik har han været en motor på den centrale midtbane, der i store dele af sæsonen har været uden Aaron Mooy. Han er også blevet rost vidt og bredt for sine præstationer på et meget svagt mandskab, og han er næppe at finde hos Huddersfield i næste sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED