Vi er klar med karakterer til spillerne i Champions League-kvartfinalen mellem Real Madrid og Liverpool.

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Real Madrid:

Courtois: 7 – Havde ikke meget at lave i løbet af de første 45 minutter, hvor Liverpool ikke tilnærmelsesvist truede madrilenernes mål. Var med til at sætte flere hurtige angreb i gang.

Vazquez: 6

Militao: 5

Nacho: 6

Mendy: 7 – Spillede en fornuftig kamp i den spanske hovedstad. Afværgede en farlig trussel, da han fik ram på bolden inden Mané efter cirka en times spil.

Casemiro: 6 – Havde til opgave at gøre livet surt for Wijnaldum på midtbanen. Og det gjorde han også.

Modric: 7 – Kroatens rolighed på bolden og sin store erfaring var en gevinst for Real Madrid tirsdag aften. Var med til at stabilisere et forsvar, der ikke er vant til at spille sammen.

Kroos: 7 – Tyskeren spillede en storartet kamp, hvor han blandt andet lagde op til et af Vinicius' mål.

Asensio: 7 – Opsnusede målet til 2-0, da Alexander-Arnold begik en fejl, og spanieren er i flyvende målform for tiden.

Vinicius: 9 – En af nøglefigurerne for Real Madrid i denne kamp. Meget involveret i det offensive spil, hvor han konstant truede Liverpool-forsvaret med sine raids. Gjorde det til 1-0 efter 26 minutter, da han fik bolden serveret perfekt af Toni Kroos. Scorede også målet til 3-1.

Benzema: 8 – Franskmanden er efterhånden rundet de 33 år, men det ændrer ikke ved, at han stadig har, hvad der kræves af en topangriber i Champions League-sammenhæng. Flere skud mod Alisson, ligesom han også kreerede store muligheder for sine kolleger i offensiven. Der anes en enorm spillelyst hos angriberen.

Indskiftere:

Valverde: 5
Rodrygo: UB – For få minutter på banen til en bedømmelse.

Liverpool:

Alisson: 5 – Så noget usikker ud ved 3-1-målet, men den brasilianske målmand reddede også mange af Benzemas skud.

Alexander-Arnold: 3 – En meget omdiskuteret herre de seneste måneder, og tirsdag aften gjorde han ikke meget for at ændre på de negative overskrifter. Smed flere bolde væk, der satte gang i kontraangreb. Var leverandør til Real Madrids andet mål, da han begik en hjerneblødning og headede den lige ind til Asensio. Havde en fejde med Vinicius undervejs i kampen, som englænderen ikke kom bedst ud af.

Phillips: 3 – Havde mildt sagt ikke sit livs bedste kamp med et væld af dårlige aktioner, der bragte momenter af usikkerhed ind i forsvaret hos The Reds.

Kabak: 4

Robertson: 4

Fabinho: 5

Wijnaldum: 6 – Stod overfor Casemiro mange gange i løbet af aftenen. Var en af de bedre for The Reds i Madrid.

Keita: 4 – Blev skiftet ud efter 43 minutters spil med en skade, men leverede ikke en særlig god præstation inden da.

Salah: 6 – Lukkede Liverpool ind i kampen med sin scoring fem minutter inde i anden halvleg, da han scorede et vigtigt udebanemål.