KARAKTERBOG: Manchester United slår knebent Brighton på god anden halvleg

Af Asbjørn Sigsgaard
04.04.2021 Kl. 20:24
Brighton førte fortjent 1-0 ved pausen, men en stærk anden halvleg sikrede Manchester United en 2-1 sejr efter mål af Marcus Rashford og Mason Greenwood

Manchester United-Brighton: 2-1 (0-1)

0-1: Welbeck (13')

1-1: Rashford (62')

2-1: Greenwood (82')

Her er karakterskalaen:

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Manchester United:

Henderson: 6

Wan-Bissaka: 5

Shaw: 6

Lindelöf: 6

Maguire: 7 – United-kaptajnen spillede en god kamp i defensiven og bidrog også til det offensive spil. En af The Red Devils' bedre spillere i dag

Fred: 6

Pogba: 6 – Et horribelt boldtab startede angrebet, der gav Brightons føringsmål, hvilket blev starten på en skidt halvleg, men franskmanden forbedrede sig lidt som United kom ind i kampen og en forkølet afslutning blev til en assist til sejrsmålet

Fernandes: 8 – Den portugisiske stjerne lignede en skygge af sig selv i første halvleg, men spillede sig op efter pausen og assisterede Rashords udligning. Havde også en afgørende fod med i sejrsmålet. Usandsynligt vigtig for det her hold

Greenwood: 7 – Startede skarpt med et hug på stolpen og var generelt Uniteds farligste offensivspiller i første halvleg. Kom også tæt på i anden halvleg, før forløsningen endelig kom syv minutter før tid med sejrsmålet

Rashford: 6 – En meget anonym første halvleg blev hurtigt glemt, da han iskoldt udlignede for United efter en times spil. Blev dog ikke til meget mere inden udskiftningen

Cavani: 3 – For lidt præcision fra veteranen, der slet ikke fik nok ud af et par præsentable muligheder og virkede rusten og langsom

Indskiftere:

James: 6

Van de Beek: 5

Brighton:

Sanchez: 6

Veltman: 6

Dunk: 7 – Headede, tacklede og kæmpede som forsvarskollegaerne forbilledligt. Men i sidste ende forgæves.

White: 7

Moder: 6

Gross: 5

Bissouma: 6

Lallana: 6 – Er virkelig ved at finde sin plads på Brighton-holdet, og hans elegante teknik og hurtige boldomgang gav problemer for United-midtbanen. Men mistede indflydelse som hjemmeholdet tog over i anden halvleg

Trossard: 6

Maupay: 7 – Brightons bedste i den offensive del, hvor han med utrætteligt og aggressivt arbejde gjorde det til en hård aften for United-forsvaret. Men fik ikke meget at arbejde med efter pausen

Welbeck: 6 – Viste et sjældent set killer instinct, da han på et dobbelthovedstød bragte Brighton i front efter et lille kvarter. Arbejdede derudover godt, men skulle måske have scoret igen i anden halvleg.