Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:04:2021 22:51
KARAKTERBOG: Liverpool og Leeds deler 'dagen derpå'

Vi har uddelt karakterer til spillerne fra opgøret i mellem Liverpool og Leeds. En kamp der havde en mærkelig følelse af moralske tømmermænd efter gårsdagens offentliggørelser omkring Super League.


Leeds - Liverpool - 1-1 (0-1)
 
0-1: Mané (31')
 
1-1: Llorente (87')
 
Her er karakterskalaen:
 
1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)
 
Leeds
 
Messlier: 6
 
Ayling: 7
 
Llorente: 8 - Scorer et vigtigt mål til sidst, mens spanieren var blandt Leeds' bærende defensive kræfter. Stod i vejen for flere farlige angreb.
 
Strujik: 6
 
Alioski: 5
 
Phillips: 7 - Han er en spændende spiller ham Phillips. Endnu en bundsolid kamp af den engelske landsholdsspiller, der både var på pletten defensivt, mens han stod bag flere fine afleveringer.
 
Roberts: 6
 
Dallas: 4 - Hm, det var ikke helt den samme Dallas, som vi oplevede i sidste, sidste weekend imod City. En del fejl for nordireren, der omvendt ikke bidrog med det store offensivt.
 
Harrison: 7
 
Costa: 5
 
Bamford: 6
 
Liverpool
 
Alisson: 7 - Stærk kamp af Liverpool-keeperen, der ikke kunne gøre meget ved den sene udligning. Til gengæld reddede han The Reds ved flere tilfælde. 
 
Alexander-Arnold: 8
 
Kabak: 6
 
Fabinho: 4 - Så absolut ikke god ud ved udligningen og var generelt ikke dén sikre sidste skanse, Liverpool-fansene havde håbet.
 
Robertson: 6
 
Milner: 6
 
Thiago: 7
 
Wijnaldum: 6
 
Jota: 7 - Man så ikke alverdens til portugiseren, og dog. En enkel gang diskede han op med en afgørende nøgleaflevering, og den var til gengæld også verdensklasse.
 
Firmino: 6
 
Mané: 7 - Fin livlig kamp af senegaleseren, der scorede et forholdsvist nemt, men tiltrængt mål.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED