Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:02:2021 22:10
KARAKTERBOG: Liverpool kom tilbage på sporet med sejr over Sheffield

Vi har uddelt karakterer til aftenens opgør mellem Sheffield United og Liverpool.


Sheffield United - Liverpool (0-2)

0-1: Jones (48')

0-2: Bryan selvmål (64')

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes) 

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode) 

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner) 

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat

Sheffiled United:

Ramsdale - 7: Der var ikke meget at gøre ved de to mål for waliseren, der ellers stod en fin kamp med flere fine indgreb.

Ampadu - 6

Jagielka - 5

Bryan - 4

Baldock - 5

Lundstram - 4

Norwood - 5

Fleck - 6

Stevens - 5

McBurnie - 4

McGoldrick - 6: Angriberen er en sand arbejdshest, hvilket man må anerkende - også når han ikke scorer. Selvom det på den anden side heller ikke er sæsonens første kamp, hvor McGoldricks navn sniger sig uden om måltavlen.

Liverpool:

Adrian - 7: Liverpools fans er altid nervøse, når Adrians navn er at finde i startopstillingen, men spanieren diskede i dag op med et clean sheet. Godt nok havde han ikke alverdens at lave, men han løste ikke desto mindre opgaven bedst muligt

Alexander-Arnold - 8: Højre backen havde helt klart en af sine bedre kampe, der muligvis kan fungere som tiltrængt opløftning for formen. Englænderen havde flest berøringer på banen og var generelt involveret i meget på den sidste tredjedel.

Phillips - 6

Kabak - 6

Robertson - 7

Thiago - 6: Det var ikke nogen dårlig kamp af spanieren og han løste som sådan sin opgave, men hvor ville man dog ønske at se lidt mere fra ham.

Wijnaldum - 7

Jones - 8: Fremragende kamp af Jones, der simpelthen bare er et kæmpe talent. Han er god på bolden, han er modig og kreativ, og i dag viser han nok en gang, at han også kan score mål. Bravo!

Salah - 5

Firmino - 8: Kanon kamp af Firmino, der også scorer et fantastisk mål. I ægte Firmino-stil kombinerer han sig gennem forsvaret efterfulgt af en dribletur, før han lidt heldigt bringer The Reds på 2-0. Absolut godkendt præstation af brasilianeren.

Mané - 6


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED