KARAKTERBOG: Fænomenal Højbjerg sender Tottenham i top seks

Af Asbjørn Sigsgaard
16.05.2021 Kl. 14:56
Med et fremragende assist og et mål i anden halvleg var Pierre-Emile Højbjerg kampens afgørende figur, da Tottenham slog Wolves med 2-0

Tottenham-Wolves: 2-0 (1-0)

1-0: Kane (45')

2-0: Højbjerg (62')

Her er karakterskalaen

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Tottenham:

Lloris: 6

Alderweireld: 6

Dier: 7

Tanganga: 7

Reguilón: 8 – Stærkt arbejde på venstrekanten skabte 2-0 målet, og den unge spanier så god ud i både offensiv og defensiv.

Lo Celso: 7

Højbjerg: 9 – En sublim bold fra danskeren sendte Kane igennem til Tottenhams åbningsmål og så dukkede han selv og afgjorde kampen med 2-0 målet. En fremragende præstation hele vejen rundt.

Alli: 8 – Havde igen fået chancen fra start og stod for nogle af første halvlegs bedste aktioner. Ramte stolpen efter at have startet en god kontra efter pausen.

Son: 7

Bale: 7 – En række gode aktioner af stjernen, der gav Wolves gentagne problemer på højrekanten. Ikke super-involveret, men farlig når han dukkede op.

Kane: 8 – Var klar som en klapperslange, da Højbjerg sendte ham alene igennem lige inden pausen. Tæt på endnu et mål med et stolpeskud i hver halvleg.

Indskiftere:

Winks: 6

Ndombele: UB

Sissoko: UB

Wolves:

Patricio: 6 – Startede godt, men måtte så reddes af Coady to gange på stregen ved et hjørnespark. Og så rundede Kane ham et minut senere. En sublim redning i anden halvleg holdt ulvene i opgøret, men forgæves.

Coady: 7 – Lignede en helt, da han to gange i samme angreb blokerede på stregen, men Tottenham-offensiven var for overlegen, selv for Coady.

Saiss: 6 – Fik gæsternes største chance i opgøret, da han headede lige på Lloris fra kort afstand. Ellers en solid præstation af marokkaneren.