AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2021 16:56
KARAKTERBOG: Fænomenal Højbjerg sender Tottenham i top seks

Med et fremragende assist og et mål i anden halvleg var Pierre-Emile Højbjerg kampens afgørende figur, da Tottenham slog Wolves med 2-0


Tottenham-Wolves: 2-0 (1-0)

1-0: Kane (45')

2-0: Højbjerg (62')

Her er karakterskalaen

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Tottenham:

Lloris: 6

Alderweireld: 6

Dier: 7

Tanganga: 7

Reguilón: 8 - Stærkt arbejde på venstrekanten skabte 2-0 målet, og den unge spanier så god ud i både offensiv og defensiv.

Lo Celso: 7

Højbjerg: 9 - En sublim bold fra danskeren sendte Kane igennem til Tottenhams åbningsmål og så dukkede han selv og afgjorde kampen med 2-0 målet. En fremragende præstation hele vejen rundt.

Alli: 8 - Havde igen fået chancen fra start og stod for nogle af første halvlegs bedste aktioner. Ramte stolpen efter at have startet en god kontra efter pausen.

Son: 7

Bale: 7 - En række gode aktioner af stjernen, der gav Wolves gentagne problemer på højrekanten. Ikke super-involveret, men farlig når han dukkede op.

Kane: 8 - Var klar som en klapperslange, da Højbjerg sendte ham alene igennem lige inden pausen. Tæt på endnu et mål med et stolpeskud i hver halvleg.

Indskiftere:

Winks: 6

Ndombele: UB

Sissoko: UB

Wolves:

Patricio: 6 - Startede godt, men måtte så reddes af Coady to gange på stregen ved et hjørnespark. Og så rundede Kane ham et minut senere. En sublim redning i anden halvleg holdt ulvene i opgøret, men forgæves.

Coady: 7 - Lignede en helt, da han to gange i samme angreb blokerede på stregen, men Tottenham-offensiven var for overlegen, selv for Coady.

Saiss: 6 - Fik gæsternes største chance i opgøret, da han headede lige på Lloris fra kort afstand. Ellers en solid præstation af marokkaneren.

Hoever: 5

Semedo: 5

Moutinho: 6

Dendoncker: 6

Vitinha: 5

Gibbs-White: 6

Traoré: 6 - Driblede som altid og havde næstsidste fod på et par udmærkede afslutninger. Men han er for ene om at have højt niveau i den nuværende Wolves-offensiv.

Silva: 4 - Den unge portugiser bevæger sig godt, men er stadig en absolut ufuldstændig erstatning for Jimenez. Potentialet er der, men der skal slibes en del mere på den her rå diamant.

Indskiftere:

Willian José: 6

Neves: 5

Corbeanu: UB


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE