KARAKTERBOG: Drømmemål hjalp Tottenham til udesejr mod bundprop

Af Asbjørn Sigsgaard
17.01.2021 Kl. 15:52
Sheffield United kæmpede det bedste de kunne, men en koncentreret og skarp indsats fra Tottenham var nok til at give London-klubben en 3-1 sejr

Sheffield United-Tottenham 1-3 (0-2)

0-1: Aurier (5')

0-2: Kane (40')

1-2: McGoldrick (59')

1-3: Ndombele (62')

Her er karakterskalaen:

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Sheffield United:

Ramsdale: 4 – Et par gode redninger blev hevet ned af et par tilsvarende tvivlsomme aktioner. Gud, hvor de savner Dean Henderson hos The Blades.

Basham: (74') 5

Egan: 6

Ampadu: 5

Bogle: 4

Stevens: 4

Lundstram: 5 – Gjorde det egentlig udmærket på midtbanen, hvor Sheffield bød Tottenham op til dans. Men som med resten af holdkammeraterne havde han det svært med gæsternes hurtige omstillinger.

Norwood: (67') 3 – Et skidt boldtab til Højbjerg gjorde det stort set af med Sheffield, da Kane sekunder efter gjorde det til 2-0. Så igen uheldig ud ved 3-1 scoringen.

Fleck: 6

McGoldrick: 7 – Gav Sheffield kortvarigt håb med sin reducering i starten af anden halvleg, men kvaliteten omkring ham er simpelthen for lav hos The Blades. Dog en udmærket præstation af angriberen.

Rodon: 7

Aurier: 7 – Et mål med hovedet? Hvorfor ikke. Franskmanden spillede en koncentreret kamp med flere gode offensive aktioner.

Reguilón: (93') 8 – Især i første halvleg en fremragende præstation af wingbacken, der ligner et bedre og bedre indkøb. Utrættelig, farlig og ustyrlig for Sheffield-forsvaret, når han tog sine raids.

Højbjerg: 7

Ndombele: 8 – Midtbanespilleren fortsatte renæssancen med et decideret gudemål til 3-1, der kronede en flot og kreativ indsats på Tottenham-midtbanen.

Bergwijn: (87') 7 -Testede Ramsdale med et tidligt langskud, der indirekte førte til Auriers åbningsmål på det efterfølgende hjørnespark. Lagde også op til Ndombeles afgørende mål.

Son: (91') 7

Kane: 8 – En ægte verdensklasse-nier, og det viste han igen med sit iskolde hug fra distancen ved 2-0 scoringen. Kunne have scoret et mål eller to mere og var som sædvanligt god i det opbyggende spil.

Lucas: (87') UB

Vinicius: (91') UB

Sanchez: (93') UB