AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:07:2020 23:10
KARAKTERBOG: Citys stjerner kørte tømmermændsramte Liverpool over

Manchester City tog en stensikker sejr hjemme mod Liverpool. Vi har uddelt karakterer til spillerne.


Manchester City - Liverpool 4-0 (3-0)
1-0 Kevin De Bruyne (24’)
2-0 Raheem Sterling (34’)
3-0 Phil Foden (45’)
4-0 Alex Oxlade-Chamberlain, selvmål (66')

Her er karakterskalaen:

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Manchester City

Ederson: 7 - Flere vovede afleveringer, men det gik godt for brasilianeren, som også havde et vigtigt indgreb. 

Kyle Walker: 7 - Var meget tæt på at give et straffespark væk. Men ellers var han rigtig solid defensivt. 

Eric Garcia: 6 - Den urutinerede spanier var sikker på bolden og begik ikke graverende fejl, selvom han tabte et par dueller. 

Aymeric Laporte: 8 - Nærmest en fejlfri kamp af franskmanden, som reddede kastanjerne ud af ilden i flere omgange. 

Benjamin Mendy: 7 - Blev løbet i ryggen af Mohamed Salah og Sadio Mané et par gange, men med sin fart fik han reddet skærene. Viste sig godt frem offensivt med flere god indlæg. 

Rodri: 8 - Utrolig sikker med bolden for fødderne, og derudover lå han godt placeret foran midterforsvaret kampen igennem. 

Ilkay Gündogan: 7 - Stod bag nogle fantastiske afleveringer, men han blev klart overskygget af sine kollegaer. 

Phil Foden: 8 - Storslået første halvleg, hvor han var disciplineret i defensiven og utrolig livlig i offensiven. Noteret for både en asisst og et mål. 

Kevin De Bruyne: 9 - Hvor er han bare god. Omdrejningspunktet for Manchester City, og han scorede et mål og lavede en assist. 

Raheem Sterling: 9 - Fremtvang et straffespark, og så var han med i flere scoringer. Det var en stor kamp af den tidligere Liverpool-spiller. 

Gabriel Jesus: 4 - Den brasilianske angriber kom frem til flere fine chancer, men han burde have scoret som minimum én gang. Derudover tog han også flere dumme beslutninger og løb for meget offside. 

Indskiftere

Riyad Mahrez: 5 - Fik scoret til allersidst, men målet fik ikke lov til at gælde. Ellers et ret anonymt indhop. 

Joao Cancelo: UB - Fik for lidt spilletid. 

Nicolas Otamendi: UB - Fik for lidt spilletid. 

Bernardo Silva: UB - Fik for lidt spilletid. 

Liverpool

Alisson:4 - Kunne ikke gøre det store ved Manchester Citys scoringer, men det trækker altså bare ned at indkassere så mange mål. Var fin på bolden. 

Trent Alexander-Arnold: 2- Alt for mange fejl af den unge englænder, der virkede nonchalent i sin tilgang til kampen. Det kostede blandt andet ved 4-0. 

Joe Gomez: 2 – Først begik han et straffespark, og sidenhen så han rundtosset ud ved Sterlings mål til 2-0. Blev pillet ud i pausen.

Virgil van Dijk: 4 - Var igen bedste mand i Liverpools defensiv, men hollænderen var bestemt ikke fejlfri. Kan ikke sige sig fri for at være involveret i nogle af de mange chancer til City. 

Andrew Robertson: 3 – Skidt, skidt præstation af den ellers så stabile skotte. Han så især rigtig dårlig ud ved 3-0-scoringen, hvor han var alt for aggressiv og efterlod et stort rum.

Fabinho: 5 - Spillede både på midtbanen og i midterforsvaret, og han var Liverpools bedste mand. God i duellerne, og han var fin på bolden. 

Jordan Henderson: 4 - Stor arbejdsindsats af englænderen, som dog var overmatchet over for Kevin De Bruyne og Co. Bidrog med for lidt offensivt. 

Georginio Wijnaldum: 4 - Presspillet fungerede som regel fint for hollænderen, men han blev alligevel overløbet flere gange. Timingen var ikke helt på plads, og han markerede sig med svag indsats. 

Mohamed Salah: 3 - Uskarpheden strålede nærmest ud af egypteren, som virkede sløv. Hans presspil sad heller ikke i skabet med undtagelse af indledningen af kampen. 

Roberto Firmino: 4 - Som altid arbejdede han hårdt, men han manglede skarphed i de afgørende situationer, og han var slet ikke iøjenfaldende. 

Sadio Mané: 2 - Senegaleseren burde have scoret to gange i kampen, hvor han virkede totalt ukoncentreret. Hans presspil var heller ikke så godt som vanligt. 

Indskiftere

Alex Oxlade-Chamberlain: 4 - Skiftet ind i pausen, og han havde det svært på midtbanen, fordi Liverpool aldrig var i kontrol. Noteret for et selvmål. 

Naby Keïta: 5 - Fik ikke gjort den store forskel, da han kom på banen i midten af anden halvleg. 

Divock Origi: 4 - Det var ikke meget væsen, som den belgiske landsholdsspiller gjorde af sig efter sin indskiftning. 

Neco Williams: UB - Fik for lidt spilletid. 

Takumi Minamino: UB - Fik for lidt spilletid. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED