KARAKTERBOG: Chelsea og Potter rider videre på bølge med ny sejr

Af Emil Plovgaard
11.10.2022 Kl. 20:57
Vi har uddelt karakterer til spillerne i Champions League-kampen mellem AC Milan og Chelsea.

AC Milan 0 – 2 Chelsea (0-2)

0-1: Jorginho, 21. minut (straffe)
0-2: Pierre-Emerick Aubameyang, 34. minut

AC Milan skulle give et tilbagesvar på sidste uges 0-3-nederlag til Chelsea tirsdag aften, men det lykkedes ikke.

Missionen blev kun gjort sværere af, at Fikayo Tomori blev udvist efter bare 18 minutter som følge af en holdeforeseelse mod Mason Mount, der også udløste et straffespark til de engelske gæster.

Kampens tyske dommer, Daniel Siebert, er formentlig ikke den mest populære mand i Milano og omegn efter tirsdagens kamp.

En række underlige kendelser, herunder et rødt kort til hjemmeholdets Fikayo Tomori og et straffespark, var medvirkende til, at der konstant blev buhet mod tyskeren fra størstedelen af de fremmødte tilskuere på San Siro.

Chelsea kunne gå til pause med en 2-0-føring på mål af Jorginho på straffespark og siden Pierre-Emerick Aubameyang, der pludseligt stod umarkeret inde i det lille felt, hvorfor han så nemt som ingenting kunne fordoble gæsternes føring til 2-0.

Det er første gang siden 2010, at Chelsea er på besøg på San Siro. Ved den lejlighed tabte Carlo Ancelottis tropper 1-2 til et Inter-mandskab, der var ledet af José Mourinho og som sidenhen vandt Champions League-turneringen senere på sæsonen.

Chelsea var dog klart overlegne kampen igennem, og sejren var aldrig i fare. The Blues har nu vundet fire ud af de seneste fem kampe, siden Graham Potter tiltrådte.

Her er karakterskalaen:

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)