KARAKTERBOG: Arsenal og United deler i taktisk affære

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Arsenal:

Leno: 6 – Laver en fremragende redning på Freds skud fra kanten af feltet.

Bellerin: 6 – Du så meget, meget lidt til Bellerin både offensivt og defensivt. Shaw kom til flere gode indlæg, så det var ikke ubetinget en god ting. Fremragende indlæg, som Willian bør score på. Klart bedre anden halvleg, hvilket var gældende for nærmest alle Arsenal-spillere.

Holding: 8 – Første mand på holdkortet for Arsenal efterhånden. Laver meget lidt bemærkelsesværdigt, men også meget lidt forkert. Manden header jo alt væk.

Luiz: 7 – Kommer i vejen for Bruno Fernandes og Marcus Rashford, men sidstnævnte burde måske have afleveret bedre. Laver en række både gode og dårlige aktioner, men 0-0 vidner om forsvarets kamp.

Cedric: 6 – Får et tidligt gult kort, hvilket satte ham i en problematisk situation resten af kampen. Er ingen Tierney, men gør sit arbejde – intet mere.

Partey: 5 – Han gør meget rigtigt, kommer fint i vejen for flere angreb og med mange flotte pasninger, men også mange boldtab i første halvleg. Giver også et frispark væk til Fernandes på farligt sted.

Xhaka: 6 – Mere stabil indsats end Partey i første halvleg. Sætter ikke mage fødder forkert, men gør heller ikke det store væsen af sig.

Pepe: 6 –  Baby steps, men han gør flere ting rigtigt end forkert, og det er altid dejligt at se en mand leve omkring 100 step-overs. Han skal score i anden halvleg med 10 minutter igen.

Martinelli: 4 –  Det var næsten mest de defensive aktioner, man hæftede sig ved. Stille første 45.  Udskiftet i halvlegen.

Smith Rowe: 6 – Har nogle okay afleveringer frem i banen på omstillinger og knokler, men er bedst, når Arsenal er i boldbesiddelse. Det var de ikke i første halvleg. Markant bedre i andet, hvor De Gea tvinges til relativt fint redning. Udskiftet mod slutningen.

Lacazette: 6 –  Et enkelt skud lige på De Gea. Thats it for første halvleg, men han blev heller ikke ligefrem serviceret. Flot frispark, som desværre for Arsenal rammer overlæggeren.

Indskiftere:

46 – Willian: 7 – Bør score efter tre minutter af anden halvleg. Flot indlæg, og generelt var Arsenal klart bedre i anden halvleg, hvilket delvist bør tilskrives Willian

82 – Ødegaard: Pas – så nærmest ikke nordmanden på bolden efter sit sene indhop.

90+ – Nketiah: – Alt for sent til at gøre nogen forskel.

Manchester United:

De Gea: 7 – Blev aldrig for alvor testet. Alle skud i første halvleg sad lige midt på ham. Lidt mere at se til i anden, redder det, der reddes skal.

Wan-Bissaka: 7 –  Rigtig fin defensiv præstation, men traditionen tro mere svingende offensivt. Burde nok ramme målet på det hovedstød, han ret upresset kommer til i Arsenal-feltet. Fremragende blokering af Willians skud. Synes faktisk, han har en fremragende kamp i det store og hele.

Lindelöf: 7 –  Vinder sine dueller, og generelt var der ingen af de to defensiver, der fejlede i taktisk affære.

Maguire: 7 – Vinder sine dueller, og generelt var der ingen af de to defensiver, der fejlede i taktisk affære.

Shaw: 8  – Kommer med to rigtigt fine indlæg i første halvleg, som godt kunne være blevet til mål. Bliver aldrig udstillet defensivt og spiller flotte første 45 minutter. Uniteds bedste, som også var farlig i anden halvleg og næsten assister Cavani.

McTominay: 7 – Fremragende indsats før han måtte udgå med et maveonde. Har måske en tendens til at sløve spillet lidt ned, men sætter ikke en fod forkert.

Fred: 5 –  Fint skud fra distancen og masser energi, men også en række fejlafleveringer og alt, alt for nem at passere på midtbanen. Fortsætter med gode og dårlige aktioner i anden halvleg.

Pogba:  6 – Gemte sig lidt indledningsvist på kanten, men spillede sig mere og mere ind i kampen og kom mere flere gode aktioner. Rykkede mere centralt efter McTominay-skade. Gjorde sig meget mindre bemærket i anden halvleg.

Fernandes: 6-  Man får næsten altid en blandet landhandel med Fernandes, men flere gode end dårlige ting i første halvleg. Burde måske have bragt United foran. Anonym i anden halvleg.

Rashford: 6 – Den 23-årige englænder var Uniteds farligste mand i første halvleg, men også banens uskarpeste. Hvorfor skyder og scorer han ikke, da han står lige foran Leno med bolden? –  Alt for ubeslutsom i flere afgørende situationer i dag, kunne have været matchvinder.

Cavani: 4 – Var næsten ikke på bolden i første halvleg, men skabte måske chancer for sine holdkammerater. Skal score på kæmpe chance efter flot spil i feltet af Shaw og Martial. Skylder et mål i den her kamp.

36 – Martial: 5 – Ikke det store væsen i første halvleg, spillede sig gradvist varmere i anden.

79 – Greenwood: 5 – Nåede ikke at stille alverden op.