Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2018 12:23
Kane skal præstere for engelsk VM-succes

Harry Kane er manden, der skal bære England frem til succes ved VM o Rusland


Englands tropper er spækket med store talenter. Men hvis de skal nå langt til VM i Rusland, så skal holdets absolut største stjerne, Harry Kane, levere varen

”It’s coming home”. Dette citat begyndte at trende på Twitter forud for sommerens VM-slutrunde. Det bliver mest af alt brugt som en spøg af de engelske fans – men man fornemmer stadig en smule håb gemt bag joken. Og hvis det engelske håb skal realiseres, så skal især én mand præstere: Tottenham-angriberen Harry Kane.

De seneste sæsoner er Harry Kane gået fra at være et talent, til at være en af verdens bedste angribere. Han fik sin gennembrudssæson i 2014-2015, hvor han scorede 21 mål i 34 Premier League-kampe, og siden er hans scoringsrate steget for hver sæson. I den forgangne sæson scorede han således 30 mål i 37 Premier League-kampe.

Klik her for at få den bedste indbetalingsbonus hos danske bookmakere.

Den engelske trup er spækket med Premier League-spillere. Nogle af de største stjerner tæller blandt andet spillere som Dele Alli, Raheem Sterling og Kyle Walker. Men selvom man ikke kan kalde det engelske landshold for et decideret ”one man-team”, så er Harry Kane den helt store stjerne. Så hvis håbet skal leve videre hos de engelske fans, så kræver det, at han leverer sit ypperste.

Anfører for en ung trup
Kort før slutrunden udråbte den engelske landstræner, Gareth Southgate, den 24-årige angriber til holdets anfører. Endnu en indikation på at Kane er helt oppe i toppen af hierarkiet på Englands landshold. Men de engelske spillere er dog heller ikke de mest erfarne under VM-slutrunden, da de har den tredjeyngste trup med en gennemsnitsalder på lige over 26 år.

Derfor er det et stort ansvar, der hænger på skuldrende af Harry Kane. Og indtil nu har han da også været den helt afgørende faktor for mandskabet. Han scorede nemlig begge mål i 2-1 sejren over Tunesien – det andet mål kom i dommerens tillægstid.

Klik her for at finde den bedste odds bonus som passer til dig!

I kvalifikationen scorede han også 5 mål i 6 kampe, mens han i alt har lavet 15 kasser i 25 kampe for England. Dét er et målscoringsgennemsnit på 0,6 mål pr. kamp, hvilket må siges at være ganske udmærket. Målene er da også dét, som Kane primært skal levere ved slutrunden. Holdet bugner nemlig ikke med målscorere udover ham.

En mand som Raheem Sterling scorede dog 18 mål i 33 kampe for Manchester City i den forgangne sæson, men han har dog ikke formået at overføre denne succes til landsholdet. Han har scoret 2 i 39 kampe for ”The Three Lions”, og han formåede slet ikke at score i kvalifikationen til VM.

Harry Kane skal derfor præstere stort ved VM, hvis trofæet skal ”komme hjem” til England igen. Han er holdets største stjerne, anfører og målscorer. Indtil nu har han som sagt leveret varen, og kan han blive ved med det, bliver det spændende at se, hvor langt ”The Three Lions” kan nå. I skrivende stund tilbyder danske bookmakere odds 12.0 på en sejr til England over Colombia.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE