Kane i målhopla - nettede to gange i storsejr

Af Jeppe Augustsen
04.01.2023 Kl. 21:55
Harry Kane var storspillende i aftenens 4-0-sejr over Crystal Palace på Selhurst Park.

Der var igen masser af Premier League-fodbold på programmet denne onsdag aften.

Aftenen bød bl.a. på et London-opgør mellem Crystal Palace og Tottenham, hvor både Joachim Andersen og Pierre-Emile Højbjerg var med fra start.

Efter en målløs første halvleg, hvor Crystal Palace i den grad pressede på for en scoring, skruede Tottenham i den grad tempoet op i anden halvleg, hvor Harry Kane storspillede.

Allerede otte minutter inde i anden halvleg havde Harry Kane scoret to mål, der bragte ham op på 15 scoringer i denne sæson.

Det var også hans Premier League-kamp nummer 300, og med aftenens to scoringer er han nu oppe på 198 Premier League-mål i alt.

Med omkring 20 minutter igen gjorde Matt Doherty det til 3-0, og få minutter senere lukkede Son Heung-min det til 4-0.

På Elland Road blev det til en pointdeling mellem Leeds og West Ham. Wilfried Gnonto og Rodrigo stod for værternes mål, mens Lucas Paqueta og Gianluca Scamacca scorede for The Hammers.

Aston Villa og Wolverhampton tørnede sammen på Villa Park, og her endte det også med en pointdeling.

Daniel Podence bragte gæsterne i front, men i det 80. minut udlignede Danny Ings til slutresultatet 1-1.

I aftenens tidlige opgør tog Nottingham Forest tre vigtige point ude over Southampton Forest efter en scoring af Taiwo Awoniyi.