AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:07:2019 19:49
Kane: Finalenederlag motiverer os

Stjernen Harry Kane tror på, at Tottenhams trup er stærk nok til at kæmpe med om Premier League-titlen.


Harry Kane og Tottenham tabte i sidste sæson Champions League-finalen til Liverpool med 2-0, men det har ikke sat en stopper for Tottenhams motivation.

- Det motiverer os bare til at blive bedre. Champions League-finalen, du ønsker at spille disse kampe hele tiden, sagde Kane til Sky Sports News.

- Vi ved, at det bliver svært at komme tilbage til finalen i år, men det er op til os at præstere.

Tottenham har ikke vundet en titel siden 2008, og de sluttede i sidste sæson som nummer fire i Premier League.

Tottenham har dog oprustet denne sommer, hvor de har hentet deres første spiller i 18 måneder, endda satte de en transferrekord ved at hente Tanguy Ndombélé i Lyon.

Harry Kane tror også på, at de kan kæmpe med om titlen i Premier League.

- Det er altid målet. Manageren har fuld tillid fra truppen. Hvem han henter ind eller sender væk, det er hans valg, han er chefen.

- Lige meget hvad der sker fra nu, og indtil vinduet lukker, så ved vi, at vi har en stærk nok trup til at konkurrere med. Top seks er virkelig tæt, så vi skal bare sætte en god stime sammen, sluttede Harry Kane.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED