AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2019 15:26
Kane er helt tosset med Tottenhams nye signing

Harry Kane har fået et rigtig godt indtryk indtil videre af Tanguy Ndombélé, som han forventer store ting af.


Tanguy Ndombélé skulle ikke bruge mange minutter på banen mod Juventus søndag, inden han gjorde opmærksom på sig selv med en forrygende aflevering, der splittede forsvaret, og som endte med at føre til en scoring.

Det vakte opsigt hos Harry Kane, der efterfølgende udtalte sig i rosende ord om den franske landsholdsspiller, som Tottenham-stjernen er rigtig glad for at have fået til klubben.

- Han har været god. Han erobrede bolden rigtig godt og sendte den igennem til Lucas. Det er en af hans styrker; at spille den dybe bold, den fremadrettede aflevering, siger Harry Kane til London Evening Standard.

- Det er noget, vi har savnet over det seneste år eller lignende; den meget afgørende aflevering på den sidste tredjedel. Han ser ud til, at han kan gøre det. Som enhver ny spiller, der kommer til, lærer han stadig, hvordan vi spiller, og hvordan manageren vil have ham til at spille. Men han arbejder hårdt, og det er alt, vi kan bede om.

Tanguy Ndombélé blev Tottenhams rekordindkøb, da han skiftede fra Lyon for £65 millioner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED