AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:12:2018 10:29
Kane: Det er på tide Tottenham vinder trofæer

Spurs-angriberen har opfordret sine holdkammerater til at tage skridtet op og vinde et trofæ til klubben.


Med en sejr onsdag mod Arsenal i kvartfinalen af Carabao Cuppen kan Spurs så småt begynde at øjne et trofæ i horisonten, men det er også på tide, mener Harry Kane.

- Vi er nået et stadie som hold, hvor det næste skridt for os er at begynde at vinde trofæer, siger Kane til Sky Sports.

- Hvis vi vinder mod Arsenal, vil det være endnu et svært hold, som bliver slået ud af turneringen, så det er en stor mulighed for os, og vi glæder os meget.

Desværre for Harry Kane og holdkammeraternes udsigt til sølvtøj måtte Spurs se sig slået, sidst de to hold tørnede sammen.  Arsenal slog som bekendt Spurs 4-2 i North London-derbyet tidligere på måneden, men Kane er ude efter hævn onsdag.

- Deet er dejligt at spille mod dem igen så hurtigt. Forhåbentligt kan vi gøre det ordentligt denne gang og sikre sejren, for det er en kvartfinale mod dine London-rivaler, så det bliver ikke meget større, siger Kane. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE