AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 14:35
Kampprogrammet offentliggøres i denne uge: Her er alt du skal vide

Premier League har spilleplanen for den kommende sæson klar senere i denne uge.


Det er kun lige under en måned siden, at Premier League-sæsonen 2018/19 sluttede, men allerede nu kan nedtællingen til næste sæson begynde.

Således bliver kampprogrammet til 2019/20-sæsonen annonceret på torsdag klokken 10.00, og her bliver der mulighed for at se, hvordan alle 380 kampe i den kommende sæson skal afvikles – om end de helt præcise tidspunkter for kampene ikke ligger fast.

Sæsonen vil blive skudt i gang om præcis to måneder. Den 10. august vil de første kampe blive spillet, men forinden har en avanceret computer planlagt kampprogrammet, og der bliver blandt taget hensyn til, at Arsenal og Tottenham ikke må spille på hjemmebane i samme runde.

Til den kommende sæson vil der modsat tidligere blive spillet en kamp klokken 20.45 om lørdagen, og den vil blive TV-transmitteret.

Derudover kommer der også til at være en kort vinterpause i februar, men der vil stadig blive spillet Premier League-fodbold i alle weekender i perioden. To weekender vil hver især indeholde fem Premier League-kampe, så klubberne får mulighed for et lille hvil.

Her på PLBOLD.dk vil du få Premier League-kampprogrammet leveret så snart, at det bliver annonceret på torsdag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED