Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2021 19:01
Kampklar Klopp: Vi brænder for at slå tilbage

Liverpool vil igen være det hold, som ingen har lyst til at møde. Det er meldingen fra Jürgen Klopp inden torsdagens brag mod Tottenham


Liverpool har kun formået en sejr i deres seneste syv opgør, og det var mod Aston Villas ungdomshold i FA Cuppen, da hele førsteholdstruppen var i corona-karantæne. 

Den formkurve skal ædnres hurtigst muligt, hvis ikke The Reds skal miste muligheden for at genvinde Premier League-titlen, og manager Jürgen Klopp håber stærkt på, at det sker når de torsdag besøger Tottenham. 

- Vi vil være det hold, som ingen har lyst til at spille imod. Vi har chancen for at blive det hold i morgen aften og på søndag, og igen på onsdag, og igen og igen. Det er det, vi vil, udtaler han ifølge Football365.

- Folk fortalte os, at vi var det bedste hold i verden. Det var vi ikke, men det var ikke et problem. Vi kunne slå verdens bedste hold, og det kan vi stadig. Men det vil vi bevise på banen, og det kommer vi også til. 

- Vi er meget tændte på at slå tilbage, og jo flere negative ting, der bliver sagt om os, jo mere brænder vi for det, tilføjer Klopp.

Om det lykkes Liverpool at komme tilbage på sejrskurs mod Tottenham vil vise sig torsdag aften kl. 21.

FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED