AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:02:2020 20:45
Kaká giver os svaret: Hvem var bedst af Scholes, Gerrard og Lampard?

Den brasilianske legende svarer i et interview med SportBible, at han ville pege på Steven Gerrard som den største af de tre engelske legender.


Det er ét af de evige spørgsmål, som vi nok aldrig får et endegyldigt svar på;  Var Paul Scholes, Frank Lampard eller Steven Gerrard sin generations bedste engelske midtbanespiller?

Svaret varierer formentligt alt efter holdet, du støtter, men spørger man Kaká, falder valget på Steven Gerrard.

De to kamphaner stod overfor hinanden i to Champions League-finaler, og den brasilianske Ballon d'Or-vinder kan ikke andet end beundre Liverpool-legenden.

- Jeg kan lide Gerrard. Vi havde vores kampe mod hinanden i 2005 og 2007, og jeg beundrer ham meget, siger Kaké til SportBible.

- Lampard var selvfølgelig fantastisk, mens Scholes er helt og aldeles klassisk. Men skal jeg vælge, vælger jeg Gerrard.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED