Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2022 10:28
Kæmpetransfer afblæst på Deadline Day: "Timingen var ikke rigtig"

Stort Newcastle-transfer lod vente på sig. Nu forklarer hovedpersonen hvorfor.


Der var lagt op til, at Hugo Ekitike i vinterens transfervindue skulle skifte fra franske Reims til Premier League-klubben Newcastle.

Sådan blev det imidlertid ikke, og nu fortæller historiens hovedperson, hvorfor det ikke lod sig gøre i de sidste dage af januar.

- Jeg har en masse respekt for den store klub. Men det skete alt sammen meget hurtigt, og timingen var ikke rigtig. Det var bedre at spille en hel sæson her, for at etablere mig selv, lyder det fra Ekitike i et interview med L'Equipe.

- Det giver et smil (at blive sat i forbindelse med Newcastle, red.), fordi det anerkender mit hårde arbejde. Jeg fik indtrykket af, at jeg eksisterer. Jeg ved, at det, jeg gør på banen, er godt, og at det bliver anerkendt, siger han videre.

- Og ikke bare af hvem som helst. Det presser mig til at give det bedste af mig selv. Jeg vil også gerne udvikle mig og blive den bedste. Jeg føler, at jeg er klar til alt. Uanset, om det er at blive her, eller tage imod en udfordring, som alle kan se sig selv i, slutter Ekitike.

Ifølge 90Min er interessen fra Newcastle fortsat til stede. The Magpies føler sig endda sikre på, at man kan lande en aftale inden længe.

Ekitike var en tur i Superligaen i foråret 2021, hvor han tørnede ud for netop nedrykkede Vejle Boldklub. Her blev det til tre mål i 11 optrædener.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE