Kæmpe VAR-drama: Sheffield United sender Tottenham til tælling

Af Morten Bruun Jørgensen
02.07.2020 Kl. 18:54
Sheffield United vandt klart mod Tottenham, hvor Harry Kane, Sander Berge, Lys Mousset og Oliver McBurnie kom på måltavlen.

VAR kom endnu engang i fokus, da Sheffield United torsdag aften besejrede Tottenham med 3-1 i Premier League.

Med sejren rykker Sheffield United op på syvendepladsen i tabellen, hvor de nu er to point foran Tottenham, der er nummer ni.

Hjemme på Bramall Lane fik Sheffield United en god start på kampen, og efter 31 minutter bragte norske Sander Berge the Blades i front efter oplæg af Chris Basham.

Få øjeblikke senere troede Harry Kane, at han havde scoret sit 13. ligamål denne sæson, men målet blev underkendt. Da episoden blev gennemset af VAR, blev det vurderet, at bolden i opspillet havde ramt en liggende Lucas Moura på armen.

Efter pausen begyndte Tottenham at lægge pres på, men ud af ingenting kunne Sheffield Uniteds indskiftede angriber, Lys Mousset, pludselig sætte indersiden på et fladt indlæg fra Enda Stevens og score til 2-0.

To gange mod slutningen af kampen fik Harry Kane bolden i netmaskerne, men scoringerne blev korrekt underkendt for offside og frispark.

I stedet fik Oliver McBurnie slået sejren fast med sin scoring til 3-0 efter 83 minutter, hvor Tottenham-forsvaret igen så skidt ud. I sidste minut fik Harry Kane endelig lov til at juble over en scoring, da han reducerede til 3-1.

Dermed tager Sheffield United tre vigtige point med fra Bramall Lane, mens Tottenham mistede et skridt i kampen for europæiske pladser.