Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kæmpe fejl kostede ham et halvt år væk

Af Morten Bruun Jørgensen
12.04.2024 Kl. 17:39

Den 30. september 2023 vil være en dag, som Liverpool-fansene og Darren England vil forsøge at fortrænge. 

Her fik Liverpool fejlagtigt underkendt et mål for offside mod Tottenham. I VAR-rummet havde Darren England ikke styr på, hvad der skete i situationen. Derfor gav han dommeren på banen den forkerte information. 

Som en konsekvens deraf blev Darren England fjernet fra alle tjanser i Premier League-sammenhæng de efterfølgende uger, skriver ESPN.

Nu er der gået lidt over et halvt år, og han vender nu for første gang siden den store fejl tilbage som VAR-dommer i Premier League. 

På søndag er han nemlig udpeget til at holde øje med skærmene og give instruktioner fra Stockley Park til opgøret mellem West Ham og Fulham. 

Darren England måtte vente tre måneder på at få en kamp som dommer i ligaen igen efter sin fejl den 30. september. Derefter fik han kun yderligere to kampe over den næste halvanden måned. 

På det seneste er han dog blevet sluset tilbage ind i varmen i Premier League. To gange har han også været at finde i VAR-rummet – begge gange har det dog været i en assisterende rolle for Michael Oliver.

I videoen øverst i artiklen kan du se hændelsen fra den famøse Premier League-kamp, der kostede dyrt for Darren England.

LÆS OGSÅ: Når megatalent er gammel nok, skal han ikke spille for Chelsea 

Annonce