AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2022 13:07
KÆMPE CHOK: Saudi-Arabien vinder over Argentina

Saudi-Arabien står for den første sensation ved dette VM.


Argentina fik helt uventet en dårlig start på årets VM-slutrunde i Qatar.

Lionel Messi sendte ellers det sydamerikanske mandskab foran med 1-0 på et straffespark efter 10 minutters spil, og så var fodboldfesten i gang på Lusail Iconic Stadium. Troede Argentina.

Herefter havde argentinerne bolden i nettet hele tre gange. Problemet var dog bare, at der var offside hver gang, og dermed talte scoringerne altså ikke.

Det var i første halvleg en noget tættere kamp end forventet.

Sauderne var dog uskarpe på banens sidste tredjedel, men det blev ganske givet forbedret i anden halvleg.

Her kunne Saudi-Arabien nemlig udligne til 1-1. Noget chokerende.

Saleh Al Shehri stod for saudernes udligning kort inde i anden halvleg, da han modtog bolden fra Firas Al Buraikan inde i det lille felt.

Ondt blev til værre for Argentina, da Salem Al Dawsari stod for den glimrende scoring til Saudi-Arabiens føringsmål til 2-1. Al Dawsari hamrede bolden op i nettaget uden chance for stakkels Emiliano Martinez i Argentina-buret.

2-1 blev også kampens resultat, og det er noget af en bedrift for sauderne.

Inden kampen var Argentina en af favoritterne til at vinde VM-slutrunden, men der er i den grad sat spørgsmålstegn ud for favoritværdigheden som følge af tirsdagens svidende nederlag.

Senere i dag mødes Mexico og Polen - de to øvrige landshold i gruppe C - og de skal forsøge at lukrere på Argentinas store skuffelse.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE