AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:01:2023 16:33
Kæmpe Chelsea-flop kan være på vej til fransk storklub

Chelsea-floppet kan være på vej til en ny klub.


I sommeren 2017 købte Chelsea den franske midtbanespiller Tiémoué Bakayoko for omtrent 293 millioner kroner i Monaco, men han skulle hurtigt vise at blive en kæmpe flop i London-klubben.

Mere end fem år senere er den 28-årige midtbanespiller stadig ejet af Chelsea, selvom han har været udlejet til både Napoli, Monaco og nu AC Milan.

Han spiller dog slet ikke i den italienske storklub, hvorfor den lejeaftale kan blive ophævet. Bakayoko vender dog næppe hjem til Chelsea, for der er interesse fra flere klubber i ham.

LÆS OGSÅ: Trænede ikke i dag - Nu vil han til Manchester United

Fabrizio Romano skriver, at den franske storklub Lyon har åbnet forhandlinger i forsøget på at hente Bakayoko, men også Serie A-klubben Cremonese forsøger at slå kløerne i Chelsea-floppet.

Bakayoko har blot spillet 43 kampe for Chelsea, der kan se frem til at tabe stort på franskmanden, som stadig har kontrakt med The Blues frem til sommeren 2024.

FØLG TRANSFERVINDUET LIVE HER


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE