AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:05:2019 19:46
Kæmpe byttehandel mellem City og Atletico Madrid kan være under opsejling

Pep Guadiola er opsat på at hente en midtbanespiller, der kan konkurrere med Fernandinho om pladsen på den centrale midtbane. Guardiola kan dog blive nødsaget til at sende Gabriel Jesus til Atletico Madrid, hvis han vil gøre sig forhåbninger om at få fat i Atletico Madrids Rodrigo.


Fernandinho har de seneste år været en uundværlig brik i Pep Guardiolas puslespil. Til næste sæson er Guardiola på udkig efter en spiller, der kan skille de øvrige holds puslespil ad.

Den spiller, som spanieren har i tankerne, er Rodrigo fra Atletico Madrid.

Rodrigo skulle angiveligt koste omkring 60 millioner pund. Atletico Madrid har dog ifølge The Sun ikke lyst til at give så let slip på midtbanespilleren. De vil have noget til gengæld.

Atletico Madrid mangler en erstatning for Griezmann, der er på vej til Barcelona. Her har klubbet udset sig Gabriel Jesus som Griezmanns arvtager på Wanda Metropolitano Stadium.

Jesus har i denne sæson spillet andenviolin for Sergio Aguero, men alligevel har brasilianeren formået at score 21 mål i 47 kampe.

Citys spanske manager kan derfor komme til at stå overfor et svært valg. Guardiola kan blive nødsaget til at beslutte sig for, hvem han helst vil have i sin fold af Rodrigo og Jesus.

Den 22-årige Rodrigo har spillet 48 kampe for Atletico Madrid i denne sæson, og visse spanske medier har sammenlignet ham med Sergio Busquets.  

Hvis byttehandlen skulle blive en realitet, så sluttede Jesus af på bedste manér. City-angriberen scorede to mål i FA Cup-finalen mod Watford i går, hvor City som bekendt sikrede sig the Treble med en 6-0-sejr.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED