AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2020 20:30
Kæmpe byttehandel: Chelsea har budt på Atlético-stjerne

Chelsea har ifølge et spansk medie afsendt et bud til Atlético Madrid i forsøget på at kapre Jan Oblak til sommer.


Kepa Arrizabalaga er verdens dyreste målmand, men han ligner også en mand, der er fortid i Chelsea efter denne sæson.

Spanien har ikke leveret tilfredsstillende for the Blues gennem længere tid, og derfor har han på det seneste siddet på bænken, mens aldrende Willy Caballero har vogtet målet. Det er dog ikke en holdbar løsning, og Chelsea jagter tilsyneladende en verdensklassemålmand i sommerens transfervindue.

For i dag kan det spanske medie, El Chiringuito, der som regel har en ganske god troværdighed, rapportere, at Jan Oblak er London-klubbens topkandidat, og der er angiveligt allerede afgivet et bud til Atlético Madrid.

Efter sigende har Chelsea budt 225 millioner kroner for Jan Oblak, mens Kepa Arrizabalaga også indgår i buddet fra the Blues.

Det siges, at Atlético Madrid ikke planlægger at skille sig af med den slovenske landsholdsspiller, som har vundet prisen for den bedste målmand i spansk fodbold i de seneste fire sæsoner.

Han har også kontrakt med den spanske storklub til sommeren 2023.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED