AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:06:2022 10:46
Kæmpe bud på vej: Chelsea tilbyder enorm sum og spiller for stjerneforsvarer

Chelsea er angiveligt ved at forberede et kolossalt bud på Matthijs de Ligt.


Efter Antonio Rüdiger og Andreas Christensens afgange mangler Chelsea forsvarsspillere frem mod den kommende sæson, og det lader til, at The Blues er klar til at finde de helt store summer frem for at finde erstatninger.

For ifølge den italienske avis La Stampa er London-klubben ved at forberede et bud på omtrent 750 millioner kroner inklusive en spiller for at hente Matthijs de Ligt i Juventus.

Det lyder som en ret vild pris for den hollandske forsvarsspiller, som for nogle år siden blev udråbt som den næste store forsvarskomet og var jagtet af samtlige storklubber i Europa.

Han havnede i Juventus, hvor han underskrev en lukrativ aftale, og den har han fortsat to år tilbage af, men nu prøver Chelsea tilsyneladende at købe ham fri af kontrakten.

På rygtebasis har Juventus tidligere været ude efter Timo Werner, og det kan tænkes, at det er den tyske landsholdsspiller, som Chelsea er parat til at smide med i handlen med Juventus.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE