AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2022 20:12
KÅRING: Her er de hidtil 10 bedste spillere til VM-slutrunden

Vi giver vores bud på de 10 bedste spillere til VM-slutrunden.


VM-ottendedelsfinalerne er færdigspillet, og der venter nu et par hviledage, inden det gør løs i kvartfinalerne.

Derfor skal der nu gøres status.

Nedenfor giver vi vores bud på de 10 bedste spillere indtil videre ved denne slutrunde:

10. Antoine Griezmann - Frankrig

Vi kan lige så godt afsløre, at Kylian Mbappé topper listen, men en spiller, som er gået en del under radaren på det franske landshold, men har spillet et fantastisk VM, så er det Griezmann. Er med til at binde den franske offensiv sammen og bidrager med stor løbekapacitet - også når der skal arbejdes defensivt.

9. Harry Kane - England

De engelske spillere har ikke haft svært ved at finde vejen til netmaskerne, og selvom det blot er blevet til et enkelt mål for Harry Kane, så har han været yderst afgørende for deres offensive spil. Det beviser hans tre assists også.

8. Sofyan Amrabat - Marokko

Hvis man skal snakke om en spiller, der har taget VM med storm, så er det den marokkanske midtbanegenereal, Sofyan Amrabat. Her kan man tale om en spiller, der giver alt og ofrer alt på banen. Præstationerne kan meget vel ende med et stort skifte i nærmeste fremtid.

7. Cody Gakpo - Holland

I denne sæson har han både scoret og assisteret for PSV Eindhoven, og den form har han fortsat til VM - tre kasser står han noteret for og har været kampafgørende for Louis van Gaal & Co.

6. Richarlison - Brasilien

Tottenham-angriberen har været flyvende og har scoret nogle flotte mål - heriblandt slutrundens flotteste, da han saksesparkede bolden i kassen mod Serbien.

5. Casemiro - Brasilien

Brasserne har været suveræne, hvor de især roses for det offensive spil, men styrmanden Casemiro har været på et enormt højt niveau. 

4. Lionel Messi - Argentina

Første kamp mod Saudi Arabien var en skuffelse, men siden da har verdensstjernen taget sagen i egen hånd. Fordeler det offensive spil på fremragende vis og har vist sig at være kampafgørende på vitale tidspunkter.

3. Jude Bellingham - England

Hvis man måske ikke har set så mange af Dortmunds kampe, så kan man ikke længere være i tvivl om englænderens kvaliteter og ikke mindst potentiale. Hold da op. Han er en stjerne i svøb.

2. Bruno Fernandes - Portugal

Han ligner den spiller, som da han kom til Manchester United og var involveret i alt offensiv spil. Det har han også været under denne slutrunde, hvor han først lavede to assists i den første kamp mod Ghana og dernæst to mål mod Uruguay. 

1. Kylian Mbappé - Frankrig

Den franske komet har vist, hvorfor han netop er så mange penge værd og anses for at blive en af verdens absolut bedste de næste mange år frem. En evig trussel for modstanderne, der altid skal sætte 2-3 spillere på ham for at stoppe ham. Alligevel formår han af og til at slippe igennem. 

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE