AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:07:2019 15:42
Juventus er villig til at sælge: Solskjær er helt vild med Dybala

Manchester United kan få en mulighed for at hente Paulo Dybala denne sommer, men det afhænger dog af flere ting.


I løbet af sommeren er Paulo Dybala flere gange blevet sat i forbindelse med et skifte til Manchester United, og da det engelske transfervindue lukker om to og en halv uge, skal den engelske storklub snart til at agere, hvis en handel skal blive en realitet.

For det er tilsyneladende ikke urealistisk at hente den argentinske stjernespiller.

Daily Mail kan således fortælle, at Juventus kun ser Cristiano Ronaldo som en uerstattelig spiller, og at klubben derfor er villig til at lytte, hvis der lander et bud på mellem 582 millioner og 749 millioner kroner på Paulo Dybala.

Det er en spiller, som Ole Gunnar Solskjær er ret vild med, og Manchester United ser ham som en mand, der kan åbne modstandernes forsvar op – enten som playmaker eller hængende angriber.

Et køb af Paulo Dybala afhænger dog af, om Manchester United skiller sig af med enten Romelu Lukaku eller Paul Pogba denne sommer, og her er det nok mest sandsynligt, at den førstnævnte skifter klub.

Hvis Manchester United så forsøger at få fingrene i Paulo Dybala, bliver det dog med konkurrence fra Paris Saint-Germain, mens Inter muligvis også er interesseret.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED