AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2019 11:10
Juventus-direktør er i London for at forhandle om Pochettino

Fabio Paratici er ifølge Gazzetta dello Sport i London for at forhandle vilkårene for Mauricio Pochettinos skifte til Juventus på plads.


Dele af den italienske presse fortsætter med at insistere på, at Mauricio Pochettino er på vej til Juventus.

Onsdag skrev Gazzetta dello Sport, at Tottenham-træneren allerede havde takket ja til en fireårig kontrakt med den italienske storklub,  mens forhandlingerne mellem de to klubber stadig manglede.

Den naturlige udvikling på den historie er selvfølgelig, at klubberne sætter sig ved forhandlingsbordet,  og det skulle angiveligt være tilfældet.

Torsdag skriver Gazzetta dello Sport nemlig, at Juventus' sportsdirektør Fabio Paratici er landet i London for at diskutere trænerskiftet med Tottenhams Daniel Levy.

Journalisten,  der også bragte den første nyhed om Pochettino til Juventus,  Nicolo Schira, skriver i dag, at Juventus er villige til at give Tottenham førsteret til at købe en af den italienske storklubs profiler denne sommer som kompensation for Pochettinos skifte.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED