AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:06:2022 16:28
Jürgen Klopp hylder Liverpool-stjerne: "Han kan løbe i flere år"

Jürgen Klopp hylder sin anfører.


Jürgen Klopp er ude med særdeles positive bemærkninger om Liverpools anfører, Jordan Henderson.
 
- Intet, som vi har opnået i løbet af de seneste år, ville vi kunne have opnået uden ham. Der er så mange vigtige ting, som man gør i løbet af en sæson for at holde sammen på truppen, at holde hovedet højt selv i svære situationer, og det er han god til.
 
- Han har fart. Han har udholdenhed. Han kan løbe i flere år. Hans defensive egenskaber er storartede, og hans offensive er ligeså gode: opmærksomhed, overblik og pasning.
 
- Jeg forventer det samme fra ham som alle andre. At man er den bedste udgave af sig selv, så ofte som det er muligt. Det giver os en god chance for at vinde fodboldkampe.
 
- Han er anfører på mit hold, fordi han var anfører, da jeg kom til klubben. Det så jeg ingen grund til at ændre, og det er nok det største kompliment. Han bidrager med alt det, man skal bruge for at lede et fodboldhold, lyder det fra Jürgen Klopp i en dokumentar på Liverpool TV.
 
Henderson går ind til rollen som anfører for ottende sæson i træk den kommende sæson.
 
Han har kontrakt med The Reds frem til sommeren 2025.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE